24. jun. 2013

Bomuldstøsen

T-shirt med flagermuseærmer fra Next Level str. 140-146 (Small), leggings fra H&M str. 8-9 år, sandaler købt i Portugal str. 30
Fotograf: HJ


Hej med jer!

Det har været en rimelig afslappet dag for mit vedkommende og dagens outfit er da også afspejlet heraf; jeg er kun klædt i bomuld, hvilket egentlig er mægtig rart!


Jeg er egentlig ikke en enkel pige og jeg elsker nips og detaljer og er oftest lidt "over-the-top" i min stil enten med detaljer, accessories eller make-up. Men i dag følte jeg for det enkle og ville til gengæld lade tøjets egne detaljer agere som outfittets accessories; som for eksempel t-shirtens ærmer.

T-shirten er gammel, den er slidt og har huller efter alle de sikkerhedsnåle, som jeg har brugt i ryggen, fordi den er lidt for løs. Den har gamle rustpletter og den er fnugget og burde smides ud - men jeg eeeelsker den! Især på grund af dens ærmer - de er bare for skønne!

Bukserne er jo, som I sikkert ved, en nyanskaffelse (se indlægget med dem her) Jeg er sgu faldet pladask for sæsonens modefænomen; de sort/hvide striber. Der er noget sexet og dog, klassisk over det. Jeg har længe ønsket mig nogle skinny jeans med mønsteret, men min krop tåler ikke stramme bukser, så jeg havde forberedt mig på, at dét item måtte forblive på drømmelisten. Men så fandt jeg nogle bomuldsleggins med striber! Wuhu og haps, haps, haps! De er dog ret meget for lange, så jeg er blevet nødt til at rulle dem op indvendigt - men hvad fanden? Hvad gør PRESMA ikke for at få striber?? (Selvom nogen måske vil sammenligne hende med en fængelsfange i en gammel amerikansk film, når hun har dem på...)   

Og så lige til en lille bekendtgørelse:
Det er superpinligt, men jeg har fundet en fejl i mit indlæg "www.footway.dk". Jeg har skrevet nogle forkerte sko på! The scenario: jeg sad og vægtede mellem to par - et par højhælede (som er vist på billedet) og så et par andre sko (som så ikke er på billedet). Jeg endte med at vælge de sidstnævnte. Da jeg så skulle skrive indlægget, har jeg åbenbart taget fejl af hvilke sko, som jeg rent faktisk valgte og er derfor kommet til at skrive de forkerte ind i indlægget (+ kommet til at tage et forkert billede!). Heldigt at man via SMS bliver mindet om, hvad man rent faktisk køber - for ellers havde jeg fået et chok når pakken kom... (Piiiiinliiiiigt!)

Det skal dog lige siges, at jeg er rigtig glad for mit valg (selvom min hukommelse svigter mig) og jeg fortryder ikke mit køb overhovedet! Jeg glæææder mig til, at mine sko kommer dumpende ind på adressen, så jeg kan vise dem til jer girls! Glæd jer, for de er megafede, megenuttede og kan bæres af alle aldre (ifølge undetegnet...). 

Jeg overvejer dog at købe aaalle deres 11 par højhælede sko også, simpelthen fordi jeg stadigvæk er vildt forelsket i dem alle sammen!

Jeg BEKLAGER inderligt denne fejl og min egen forvirring og glemsomhed! Men bare rolig; der kommer et par fede sko hjem til PRESMAs bolig uanset hvad! 

PS: Og undskyld til dig Mia, som kom med den søde kommentar til indlægget og som endda prøvede at gætte med i min lille leg! Men du havde alligevel lidt ret; de højhælede sko som jeg overvejede, var rent faktisk i 2. række yderst til højre! Wup wup for mode-sporhunden! <3


Og så er der kommet pakkepost fra Zara! YES! Så glæd jer til flere, nye outfits på bloggen de næste par dage!

I må have en fantastisk aften! See you <38 kommentarer:

 1. De dér leggings ER altså også bare skønne! Jeg har i rigtig mange år været stor fan af de sort/hvid-striber. Og går de på langs, så man får lidt højde, er det bare endnu skønnere. c",) Mht. blusen er jeg også fan af 'vingeærmer' - så føler jeg næsten, jeg kan flyve mod de højder, hvori min fantasi befinder sig. Så dem har jeg rigtig mange af i skabet.

  Og så MÅ jeg elske din fejl mht. Footway-indlægget; jeg er ikke den eneste, der nogle gange har hovedet skruet omvendt på. Og jeg er åbenbart heller ikke den eneste, der har problemer med at finde sko. Mit problem er dels, at jeg har kroniske smerter og går meget dårligt, så det er begrænset, hvad jeg kan gå i for ikke at A) Vælte! B) Ligne én, der har gjort i bukserne. Tit og ofte ender jeg i Maosutter her om sommeren, hvilket er totalt mormor-agtigt. Selv de dage, hvor jeg må ty til kørestolen er jeg i Maosutter (why? Så kunne jeg jo godt dulle fusserne op, men næh nej, det magter jeg åbenbart ikke). Når min mormor så tilmed tropper op i sko, som kunne have stået på hylden hjemme hos en 16-årig modeblogger, føler jeg mig ENDNU ældre.

  Anyway, skønt med en blogger, der er fyldt med humor, er lige så skør som jeg og som viser mode, der ikke kun henvender sig til de, der har modelmål. Jeg ved godt, jeg har sagt det meste i min kommentar til din giveaway, men jeg er altså SÅ blown away over dit koncept herinde! Det hele virker så gennemført og professionelt at jeg slet ikke forstår, du er så ung og ny i blogverdenen.

  En kæmpe spandfuld respekt!

  - Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Line!
   Jeg havde skrevet en laaang svar-kommentar for knap 10 minutter siden - og vælger så derefter at slette den. Win win for idioti!

   Nå men, jeg vil kort ridse op; jeg er ualmindelig, mega-henrykt, totalt overvældet og skamfuldhed begejstret for din kommentar og din ros! Jeg har ikke ord for, hvor smukke jeg finder dine ord og jeg tager ydmygt imod den med åbne kollega-arme og kyshånd! Af hele mit hjerte tak!!!

   Lyt til et råd fra en garvet og kronisk kørestolsbruger: brug stiletter så høje som Rundetårn når du er på hjul - og gør dine veninder herremeget jaloux!

   Jeg takker også for din ros af mit look - og du har helt ret; hvorfor tror du, at en mus som mig har skumle planer om at blive gift med de her bukser? ;-)

   Sender respekt-spanden fluks gange to tilbage til dig!
   Held og lykke med skriveriet, kollega! Og ikke mindst; rigtig, rigtig god fremtidig læselyst på www.presma.dk! <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet
  2. Tak for verdens sødeste gensvar. :) Jeg vil hermed gå i gang med at lede efter verdens vildeste stiletter til de dage, jeg er på hjul (og her tænker jeg ikke mine hjulben! c",)).

   - Line

   Slet
  3. Hej Line!

   Det lyder fantastisk. Tag endeligt billeder - jeg elsker at se stiletter og kørestolskombinationen blive taget vel i brug! <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. Så havde jeg gættet rigtigt mht de sko! Jamen jeg tænkte det godt! :D Eller gættet rigtigt mht de sko du måske skulle have haft, hvis det ikke havde været de andre.. Altså som var de andre.. Eller.. Nej det her er simpelthen for forvirrende :D

  Din blog er så hyggelig og stilfuld, jeg elsker at følge dig :)
  Mange kus Emilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emilie!

   Tak for din søde kommentar og ros! <3
   Jeg beklager forvirringen og at I som læsere er blevet tvunget ind i mit aldeles rodet hoved!

   Men fedt at du gættede rigtigt! Thumbs up mode-sporhund!

   God fremtidig læselyst!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 3. Hvor ser du bare super fantastisk ud og gud nogen lækre leggings! Elskeeer de striber :-D Det er helt i orden at det var forkerte sko, nu gættede jeg i det mindste :-D <3

  Knus Mia
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mia!

   Tusind tak skal du have - jeg er også blevet en sucker for striberne! :-D
   Haha, godt at høre at du ikke bærer den af :-P

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3