20. jan. 2014

1, 2, 3 - KARNEVAL!

Tunika/Kjole fra Odd Molly str. 1 (small), satinleggings fra H&M str. 104, øreringe fra Nepal og ukendt. 
Fotograf: HJ

På denne grå og triste januardag, havde jeg en aftale med Rigshospitalet. Den vinterdeprimeret version af mig tænkte, at nu skulle det fandme være slut! Nok er hospitalet ét, gråt helvede, men fandme ikke om jeg også skal være det! Nok er jeg syg, nok er jeg træt, nok har jeg ondt - men jeg er også lækker, farverig og har ret til at vise det. 

Så på bedste, provokerende PRESMA-vis, tog jeg min nye, second hand tunika/kjole fra Odd Molly på og tænkte, at så var mit gode humør da sikret. Jeg er lige ved at tro, at det er mit mest farverige stykke tøj, som man kan finde i mit klædeskab hvor alting ellers er dyrket i farverne sort, gråt og hvidt ned til et næsten skammeligt niveau. Og hvor ukomfortabel jeg ellers har det med nye og ukendte ting, så følte jeg mig ganske godt tilpas i den. At det så nærmere skyldtes fantastisk selskab mere end det skyldtes tøjet, skal jeg ikke gøre mig klog på... 

Hovedsagen er, at jeg for første gang i meget, meget lang tid følte mig supergodt tilpas i et ellers meget, meget trist sted; Jeg følte mig glad - euforisk er nok et mere dækkende udtryk og jeg følte mig smuk. Oprigtigt tiltrækkende. Så piger, lyt til mit råd: dyrk kontrasterne på det groveste! Skal I noget kedeligt, deprimerende eller helt igennem irriterende - så tag situationen ind og omvend den til noget positivt. Tænk karneval om I vil - det hjælper!

Kjolen er købt på Trendsales og jeg har luret på den i et år, men har ikke kunne tage mig sammen til rent faktisk at købe den, fordi jeg mente, at den var for dyr. Og så var den jo i øvrigt også en hel del mere spraglet, end jeg sådan pt. er vant til. Men nu gjorde jeg det - jeg sprang på hovedet ud i det dybe og mens jeg sidder og skriver dette, kan jeg ikke lade være med, at føle mig ganske glad for, at jeg gjorde det. Farver for the win! Lad os sammen vende den grå januar og dyrke farverne på det groveste!

1, 2, 3 - KARNEVAL! 
 

2 kommentarer:

 1. Hvor er du smuk! Den er meget sigøjnerisk! jeg elsker den!
  xx Cille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cille!
   Tusind tak for din søde kommentar! Jeg er også selv helt vild med den :-)
   Fortsat god læselyst på bloggen!
   Xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3