3. apr. 2014

Spring is here!

 Skjorte fra "Milla" købt i Bilka, str. xsmall, sweater fra Vila str. xsmall, bukser fra H&M str. 110, sko fra H&M str. 31/32, øreringe (ukendte = arvestykke), fingerring fra H&M's ringsætpakke.
 Fotograf: JK

Der er forår i luften og bloggerlysten er så småt kommet tilbage sammen med det lune vejr. Måske er det bare generelt sværere at overskue en modeblog, når alting er gråt og koldt udenfor? Dét skal i hvert fald være slut nu! Både det grå, det kolde og bloggertavsheden!

Jeg har fundet mit farverige forårstøj frem fra gemmerne, jeg har tørret støv af alle mine ballerinasko og jeg har lavet den aftale med mig selv om, at nu skal jeg i gang med bloggeriet igen. Punktum!

Og alt dét skal fejres! Og i min optik fejrer man bedst ting med et lækkert sæt tøj. Og ja, jeg har rent faktisk følt mig gennemført og lækker i dag, til trods for at turkis er en ret så kontroversiel farve. Der er ikke så mange, som kan lide den, eftersom den ofte virker meget "skrapt" på folk. But I don't give a shit! Jeg vil vove den påstand, at jeg kan gå i alt slags tøj og i alle slags farver - det handler bare om hvordan man sætter det sammen. Bum. Så enkelt er det.

Tja, vi lægger hårdt ud med at agere provokerende modeblogger. Men hvad fa'en, dét kan vel ikke komme helt bag på jer efterhånden, kan det?? Men i hvert fald: jeg kan mærke på mig selv, at farven på mit tøj også påvirker mit humør, hvilket kommer ret så meget bag på mig, eftersom jeg ellers er storforbruger af farverne sort, grå og hvid. Nu befinder jeg mig i den helt modsatte side af farveskalaen og vil egentlig helst gå i lyse og klare farver; Pasteller, hvid og lysebrunt. Så det skal for alvor indføres i klædeskabet, hvilket højest sandsynligt kommer til at præge bloggen fremover. I hvert fald i sommermånederne. 


Jo jo. Jeg har måske været en smule mere hippie-agtig i tøjet i dag end normalt, men den sofistikerede snob er ikke død endnu, eftersom jeg ikke kan slippe min elskede skjorte helt endnu. Denne gang har jeg dog stylet den med noget farverigt ovenpå - for ellers havde jeg sgu alt for ofte en tendens til at smække en sort blazer ud over. Og så har jeg taget farverige sko på - hvilket er en SJÆLDENHED for undertegnet mine damer og herrer! Selv på den hedeste august-dag, foretrækker jeg at gå med sorte sko. Dét skal være slut nu tror jeg, for helt ærligt? Nok er turkis en kontroversiel farve, som er hadet af mange - men hold kæft hvor har jeg været gennemført og lækker i farven i dag! 

Mine elskede læsere, jeg har en nyhed: SPRING IS HERE!

 

4 kommentarer:

 1. Hvor er du fantastisk smuk! Jeg elsker forår.
  - Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte!

   Tusind tak for din søde kommentar! Den varmer utrolig meget! :-)
   Du ønskes rigtig god læselyst på bloggen!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. thanks for this post. This post makes a great point about focusing your efforts.
  Wholesale gold chains

  SvarSlet
 3. It is this type of interesting thing with this post of yours. I had been interested with all the topic along with the flow in the story. Keep up to date the truly amazing work.
  Solar System distributer in Bhubaneswar

  SvarSlet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3