18. jun. 2013

Bare en skjorte & et par boots!

Skjorte fra Bilka ("Milla") str. xsmall, boots fra H&M str. 30
Fotograf: JK

Hej alle I fantastisk dejlige skønlinger! 

Som jeg skrev på min Facebookside i går aftes, så havde jeg kameraproblemer BIG time og kunne derfor ikke slå mit tiltænkte indlæg op før i dag - dette beklager jeg! Men så må I jo stille jer tilfredse med at se, hvad jeg havde på i går: nemlig, som overskriften lyder - bare en skjorte og et par boots! 

Keep it simple! - Eller noget... Jeg er sådan set ikke den bedste ambassadør for simpelhed, for jeg elsker at proppe lidt ekstra på her og der. Men i går fik jeg bare lyst til at lege overskudsmenneske, som kunne finde sig i at vise sine, ikke blot sit grimme gangstativ, men så sandelig også stubbene på benene frem for omverdenen - og være helt og aldeles ligeglad med det! 

Og så til endnu en nyhed! Jeg har jo, som I sikkert efterhånden ved, fået gang i PRESMA på Facebook også (kom og vær med i haremmet her!) Men nu har jeg sgu også fået mig en bruger på Instagram - jep, jeg har solgt mine sidste rester af mit liv til Internettets Satan! Men hvad fanden, hvis folk vil have blog - så skal de have en ordentligt røvfuld med ubrugelige detaljer! Ansøg presmablog hvis I har lyst til at følge med i hver en lille kedsommelig detalje i mit liv.

Kan I i øvrigt huske, at jeg i dette indlæg brokkede mig over Moder Jords såkaldte "sommer" med mega-regnvejr? Hun må have læst min blog (eller være blevet forsonet med sin mand...), for jeg ligger igen på terrassen og leger grillkylling - skøøønt!

Har I planer om at ligge udenfor i dag? 

2 kommentarer:

 1. Hvor er du bare smuk <3
  Er helt vild med støvlerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak skal du have! :)
   - Jeg er også helt vild med støvlerne!

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3