26. jun. 2013

Sko fra www.footway.dkSko fra "Wildflower", købt på www.footway.dk str. 31
Fotograf: HJ

Sponsoreret indlæg

Jeg skrev i går, at dette indlæg egentlig ville handle om mit andet Zara-fund, men så kom disse skoskønheder fra sko-internetfirmaet www.footway.dk dumpende som sendt fra himlen ind på adressen i morges, og så skiftede jeg mening. Dagens indlæg skal da selvfølgelig dedikeres til dem! Så Zara-fundet er rykket til i morgen - glæd jer! 

Som sagt så kom min lækre pakke fra firmaet www.footway.dk i dag! Jeg hare bare glææædet mig til at vise dem til jer! Og jeg fik ret i sidste sekund; det var ikke de højhælede jeg endte med at vælge men et par ballerinasko. Og som I sikkert har læst i dette indlæg, så mener jeg, at ballerinaen er og bliver en omnisko som kan bruges af alle og til alle lejligheder! Og nu hvor jeg sidder her og vrikker lidt ekstra med fødderne, mens jeg skriver dette indlæg, så ved jeg mere og mere med sikkerhed, at dette bare er mine sko! Hvorfor? Fordi de bare er SÅ charmerende; de har et lækkert mønster, de er klare i farverne og så har de de sødeste detaljer i form af guldfarvet såler og ikke bare én, men hele TO sløjfer! Dét kan jo kun være gode sko!!

Jeg og mine fødder vil glæde sig til mange gode år med de her blomsterbasser, og jeg vil endnu engang anbefale firmaet www.footway.dk til alle jer! De har lækre sko (og ikke mindst så har de børnesko med voksenlook - win!). Jeg skal i hvert fald helt klart købe sko hos dem igen! Og bare rolig; i min anmeldelse af dem skrev jeg, at de havde småproblemer med sorteringen af nogle af deres skos størrelser - og jeg har netop fået at vide at dette problem skulle være rettet nu! Så I kan frit sniffe rundt uden bange anelser! 

Mødes vi på www.footway.dk? :-)

I ønskes en helt igennem fantastisk dag! <3

3 kommentarer:

 1. JEG ELSKER DEEEEEM :D :D :D
  Hilsen en mystisk anonym tegne-type, hæhæhæhæhæ :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej du mystiske tegne-type! (Selvom min 6.sans fortæller mig, at jeg godt ved hvem du er! :-D)

   Tak skal du have - jeg er også heeeeelt vild med dem!

   Tjek evt www.footway.dk ud (der er udsalg lige nu!) og se om du ikke kan finde noget lignende? (-:

   xoxo
   PRESMA

   Slet
  2. De her er måske noget for dig? <3

   http://www.footway.dk/wildflower-avalon-17700-00.html

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3