27. jun. 2013

Bare en hvid jakke...

Blazer fra Zara str. 11-12 år (152 cm), top fra H&M str. 134/140 (8-10 år), halskæde af mærket "POLO", broche fra Georg Jensen (arvestykke)
Fotograf: HJ
...Som er helt igennen fan-fucking-tastisk! Her er den så som lovet, mit andet nyindkøbte udsalgs-item fra Zara; min hvide blazer!  Kan I huske at jeg i dette indlæg dels afslørede, at jeg havde købt den og dels fortalte, at jeg var spændt på, om jeg overhovedet kunne passe den?
Men det kan jeg! Der er ingen skulderpuder i, ligesom der har været i samtlige andre hvide og cremefarvet blazere jeg har prøvet i dette år - yiiha og skål for dét! Den er dog lidt for bred over skuldrene, men til gengæld en smule stram ved lukningen. Her er så et af mine problemer: min meget, meget skæve ryg, der gør, at jeg buler ud på meget, meget forkerte steder! Dette bevirker, at jeg ofte må gå i tøj, som i princippet er alt for stort ét sted, for at det ikke bliver for småt et andet sted. En svær balancegang, som tager år at lære at mestre (jeg har endnu ikke fået helt styr på det!) Men hvad fanden, jeg elsker den her jakke, så den kunne få min skyld have tilhørt en kæmpe og jeg ville stadig have gået med den!

Det hvide og sølvdetaljerne, samt den røde læbestift giver det klassiske kontorlook, som I jo ved, at jeg er svært glad for. (Se mine andre kontorlooks her og her) Jeg kan i hvert fald sagtens se mig trille rundt på et højtstående kontor i dette outfit, præcis ligesom i en amerikansk film hvor sekretæren i virkeligheden er heltinden, fordi hun modstår en arrogant forretningsmands flirterier og stavrer derfra klikkende med sine røde Louboutin-hæle. Eller... Jeg ville så selv være nødt til at lave de der kliklyde, for hjul klikker ikke på den rigtige måde. Måske ville jeg, hvis jeg var med i filmen, være den der sindssyge birolle som havde ry for at æde jord af potteplanterne og lave kliklyde i tide og utide - hvem ved?

Faktum er at jeg er pisse lækker i det her outfit, basta-bum! Hvad enten det er på hjul eller på fod, så spiller sættet max! Også selvom at det er et markant stilskift i forhold til hvad jeg ellers har praktiseret denne sommer. Jeg tvivler i hvert fald på, at en ærke boheme i sjæl og krop, ville tøffe rundt i lange bukser og en jakke midt om sommeren. Men sådan er man jo så forskellige.

Hvis folk spurgte mig, hvilken stil jeg havde så.... Ville jeg først gå i indre panik! For hvad fanden skulle jeg svare? "Halvårlig boheme og halvårlig klassisk snob?" Narh, duer ikke rigtigt vel? Så hvis I har skumle intentioner om rent faktisk at spørge til min stil, så forbered jer på et svar der lyder nogenlunde således: "Jeg har en stil, som er en kamæleon værdig; jeg går i hvad der passer mig, jeg kan næsten gå i alt og se lige pæn ud og jeg elsker at lege på den store, imaginære modepalet!"

Om jeg så i fremtiden har øget risiko for at få halv-skizofrene træk, fordi jeg i mine ungdomsår ikke 100% fandt ud af hvem jeg egentligt var må tiden vise.... Nok om det!

Jeg ønsker alle jer sweet peas og søde kartofler en fremragende dag!

1 kommentar:

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3