21. jun. 2013

www.footway.dk

Sponsoreret indlæg

Jeg fik denne side anbefalet af en bloggerkollega, som vidste at jeg kun kunne gå med små sko. Først må jeg indrømme, at jeg var lidt skeptisk, da jeg alt for mange gange havde set børnesko som var... Ja, sko for børn. Men mine tanker er i den grad gjort til skamme i dette tilfælde! www.footway.dk er helt igennem fantastisk med hensyn til udvalget af børnesko med voksenlook! Jeg lavede selv en lille test; jeg prøvede at søge efter hvor mange højhælede sko man kunne få, hvis man som jeg bruger 31. Hele 11 par blev kategoriseret som højhælede sko til børn i størrelse 31! Jeg var ærlig talt MÅLØS!
Og hvis I tror, at jeg lyver så se bare lige her:


Kan I se? Er det ikke helt igennem dejligt endeligt at kunne få sko som passer og som er uden Pippi, Monsters High eller andet gejl? De her sko ligner jo til forveksling sko, som man kan finde på damefødder! Man skal blot være opmærksom på, at visse designs i visse størrelser er udsolgte og derfor kan det så ud som om, at de er fejlsorteret med hensyn til størrelsen! Men jeg synes klart at I skal prøve at gå ind på www.footway.dk og finde lykken! - De har jo ikke kun højhælede sko, men også superfede sneakers og andre godter!

Dog må jeg sige, at jeg personligt finder www.footway.dk's layout en smule forvirrende og uoverskueligt. Men til trods for det, så blev jeg alligevel suget ind i deres sko-bermuda af lækkerhed og jeg har efterfølgende rent glemt, hvordan siden egentlig er opbygget, for det kan være så helt igennem ligegyldigt - for jeg har fundet mine nye bedste venner!! De er bestilt og jeg glæææder mig til de kommer!

Lad os lave en lille leg - intet forpligtende, bare helt for sjov:
Kan I gætte, hvilke sko jeg har købt? De er på billedet, så de er blandt de 11 udvalgte. Skriv i kommentarfeltet eller vent til jeg modtager pakken og bagefter skriver herinde igen, for så kan I sige: "Hvad sagde jeg? Det var jo dem!"

Ses vi ude i byen til det næste skoparty kun iført voksenlignende børnesko fra www.footway.dk? Jeg kommer i hvert fald!

I ønskes en forrygende aften chicks! <3 

4 kommentarer:

 1. Fedt at se du kan få så nogen fine sko! Jeg gætter på anden række enten dem yderst til venstre, eller dem yderst til højre! :D

  Du er så sød Amalie, din blog er simpelthen så energisk og sprudlende med dit gode humør i dine indlæg! Keep up the good job! :) Håber du har lyst til at kigge forbi!

  Knus Mia
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Undskyld til dig Mia, men jeg har taget fejl af mine sko! Dem på billedet er IKKE dem, som jeg endte med at bestille... Men du havde alligevel lidt ret; de højhælede sko som jeg overvejede, var rent faktisk i 2. række yderst til højre! Wup wup for mode-sporhunden! <3

   KÆMPE MEGET SORRY HERFRA! <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet
  3. ... Og endnu engang tak for din søde kommentar!

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3