29. jun. 2013

Zatana.dkNeglelak fra Zatana.dk (mærke "Laushine", nr. 3 "Neon Pink)
Fotograf: HJ

Sponsoreret indlæg


Denne neglelak modtog jeg fra internetfirmaet www.zatana.dk, som sælger diverse smykker og make-upartikler, for et par dage siden og jeg har glædet mig til at prøve den! Det er den første krakeleringsneglelak jeg har prøvet, så jeg var lidt spændt på resultatet.

Første gang gik ikke så godt - jeg fandt så senere ud af, at jeg havde brugt den forkert; man skal tilsyneladende have en anden lak på nedenunder... Så prøvede jeg igen i dag og nu ser det mere rigtigt ud! Lakken er lidt tynd, men det kan være en fordel, da man så slipper for at male helt ud til kanterne - den flyder selv ud. Penslen er god, hårene spreder sig godt ud og den maler derfor et stort område af gangen. 

Neglelakken tørrer SINDSSYGT hurtigt - jeg blev virkelig forbløffet over, hvor tjept det gik! Man skal dog huske, at putte overlak på - for ellers holder lakken ikke særlig godt (jeg glemte det og min tommeltots lakering har allerede massive skader!) 

Jeg kunne personligt godt tænke mig en lidt bedre indpakning fra zatana's side. Da jeg modtog pakken, var den ret anonym og neglelakken lå frit indeni. Jeg savner et visitkort fra firmaet, så man ved hvem pakken er fra + en eventuelt vejledning til lakken. 

www.zatana.dk har pt. 30 forskellige farver på deres side, som man kan vælge imellem. Mange af dem er neonfarverne, som jo er højeste mode i denne sommer og selvom dette er fedt, så håber jeg, at der også kommer nogle mere diskrete farver på et tidspunkt - så albino'er som undertegnet kan lege med, uden at ligne et barn som er på vej til teknofest.  

Men uanset hvad, så synes jeg at den her pink'e lak er fed og jeg glæder mig til at bruge den mange gange i fremtiden! Jeg overvejer kraftigt at anskaffe flere krakeleringsneglelakker fra zatana.dk, så måske ses vi derinde? Jeg synes i hvert fald, at I skulle gå ind og kigge! Måske finder I jeres favoritfarve?

6 kommentarer:

 1. Ihh, hvor ser det godt ud! <3
  Super fedt indlæg!

  God sommer - Knus Michelle Eckert <3
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Michelle!

   Dejligt at du kan lide det! :)
   Tak og også god sommer til dig! <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. hvor er det en lækker farve :)
  og vildt fed blog du har !!

  - http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Michelle!

   Tak skal du have! Dejligt at du kan lide bloggen! :)
   God fremtidig læselyst til dig!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 3. Er dine negle kunstige eller dine egne? <3 Hvis det sidste er tilfældet misunder jeg dig RIGTIG meget, da mine egne negle er meget tynde og knækker alt for hurtigt, inden de når at blive til rigtige kløer :(

  Melissa <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Melissa!

   Ja, det er mine egne negle :) (Dét her er ingenting - tjek evt. mine tidligere indlæg; jeg har haft MEGET længere negle! ;) )

   Altså... Det her kan lyde lidt underligt men: mine var også tynde og knækkede let, men så lod jeg dem vokse og de er faktisk blevet stærkere af det? Det giver ikke rigtig nogen mening, men du kan prøve - evt bruge noget forstærkende neglelak fra Sally Hansen! :)

   Fortsat god læselyst!

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3