29. jun. 2013

Afslappet fugle/blomster-bukse-lørdag

Sort top fra H&M str. 134/140 (8-10 år), cardigan fra H&M str. 146/152 (10-12 år), bukser fra Zara str. 7-8 år (128 cm)
Fotograf: HJ

Hej og dav-dav med jer!

Efter to dage i træk med et lidt stramt premierministerlook, trængte jeg til lidt hygge på denne rolige lørdag. Så i dag skulle mine fugle/blomsterbukser fra Zara indvies for første gang og nøøøøj hvor er de HERRE lækre! Stoffet er sådan lidt... Æhm? "Tungt" i det, så man får en underlig, afslappet fornemmelse, når man har dem på. De er i virkelig, virkelig bløde og behagelig!

Da det jo bare er en afslappet lørdag, hvor man ingenting skal, så har jeg ikke stylet dem på nogen speciel måde - bare med en almindelig top og så en lille cardigan (primært fordi jeg fryser konstant pt.)

Måske skal jeg liiige forklare squaw-fritz'en: da jeg som sagt ikke er vildt stylet i dag, så tænkte jeg, at jeg i det mindste kunne tilføje lidt hjemligt hygge-accessories med nogle søde fletninger. Det er ikke så tit jeg har den frisure, primært fordi jeg finder det som en meget svær balancegang mellem et sødt, komfortabelt look og et udseende som et børnehavebarn. 

Men jeg slap vist rimeligt fra det i dag, eller hvad mener I?

I ønskes en fortsat lækker lørdag! 
PS: HUSK at i morgen kl. 18 udtrækkes der en vinder af Izabel Camille-øreklemmen, så hvis I endnu ikke har deltaget, så kan I nå det endnu! Tjek konkurrencen ud her

2 kommentarer:

 1. "Premiereministerlook" haha - du er herlig! c",) Og jeg synes fletningerne klæder dig VILDT godt! Det er rigtigt, det kan være en svær balancegang med fletninger. Og nu har jeg nået en alder, hvor det bare virker desperat og ynkeligt med to fletninger, som om jeg VIRKELIG forsøger at se yngre ud.

  Btw. må du godt tænke 'træk Lines navn, træk Lines navn!' i morgen. Synes, det er lidt lang tid siden, Lady Luck har vist sig her på adressen. :)

  - Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line!

   Haha, kan kun sige i lige måde! :)
   Tak for rosen!

   Nu skal jeg jo helst være upartisk, men jeg skal nok sende dig en venlig tanke i aften, når jeg står overfor hatten! (;

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3