12. jul. 2013

For barnlig måske...?

Kjole fra H&M's børneafdeling str. 140, sko fra Skoringen str. 31, hårbøjle fra "Kys Frøen" i Vordingborg, øreringe fra Georg Jensen, børneur fra Paris Hilton (det er muligt at regulere størrelsen)
Fotograf: HJ

Projekt "Indførelsen af hårbøjlen"'s 2. dag. Denne gang er det blevet til et über girly look og jeg er lidt usikker på det faktisk. Det er sødt, men... Ja, jeg kunne let gå for at være 10-12 år med den her kjole og hårbøjle, eller hvad mener I? Ikke at der er noget galt med hårbøjlen - faktisk så er jeg helt vild med den, men om den skal sættes sammen med den her kjole er jeg lidt i tvivl om...

Jeg prøvede at gøre sættet lidt mere voksent med nogle klassiske Georg Jensen-øreringe og et fedt ur fra Paris Hilton, samt mine højhælede sandaler. Det virkede lidt, men ikke så meget som jeg havde håbet... Nå men barnligt sæt eller ej, så ser jeg da ret godt ud på det her billede, hvad?

I dag har jeg været til frisøren, hvor jeg fik ordnet mit pandehår. Nøj, hvor var det rart endelig at slippe for at gå rundt med hår ned i øjnene! Og så blev hun helt vildt overrasket over, at mit hår tilsyneladende er speed-growing. - Så var det ikke kun mig som synes det, haha!

Men jeg vil gerne i gang med et nyt projekt om at få håret ned til måsen og jeg har fået anbefalet nogle piller, som skulle hjælpe. Når jeg får dem købt, så kan I følge med i processen på Facebook og så kan vi sammen se om det hjælper. *Fingers crossed!*
Mere om dem senere!

Har I nogle spændende planer for weekenden?
I hvert fald så ønskes I en dejlig fredag aften!

9 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er et rigtig fint sæt - men jeg kan godt se, hvad du mener. Måske er det bedre uden hårbøjlen (som ellers er pæn nok) til den kjole :)

  Held og lykke med hårprojektet. Det ser ud til, at du er godt på vej.

  SvarSlet
 2. Jeg synes netop hårbøjlen er det gode! :) Jeg viste lige kæresten dit billede og bad ham sætte en alder på dig. Han svarede 'omkring 21?' - så du ligner altså den unge kvinde du er, omend han gjorde dig lidt ældre. c",) Oh well, i din alder plejer det at være en kompliment. (I min alder dør man bare, når folk skyder en til at være ældre end man er).*

  Er spændt på hårprojektet. Bortset fra en et par kiksede år som korthåret, har jeg altid være langhåret og jeg hader frisøren, så det ender altid med, jeg skal tage mig sammen tre måneder, før jeg får bestilt tid. Pt. er jeg ikke blevet klippet et år og SÅ langt hår i min alder (nu vi snakker om den), kan godt virke lidt ynkeligt, så jeg må hellere tage mig sammen. c",)

  - Lin... ARG! TANDLÆGE - vidste, der var et andet sted, jeg gik og tog mig sammen til at komme af sted til. Det har så taget syv år (shit!).

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Det er skægt at se, at I har så forskellige meninger! Tak til jer begge for kommentarer! ...Jeg må se at få eksperimenteret lidt med dét outfit, for at finde den rigtige balance mht alderen! ;)

  Til Line: Haha, du må hilse din kæreste og sige mange tak - jeg bliver aldrig skudt til at være ældre end jeg er! Så jeg er kun glad :p Mht frisørskrækken, så kender jeg det kun alt for godt. Gudskelov har jeg en frisør, som rent faktisk afviste at klippe mig, fordi hun vidste, at jeg ville have langt hår: "Det behøver du ikke endnu - vent til om en måned til halvanden!" Oh dear Lord, hvorfor hører man ikke den slags lækre konstateringer hos ALLE frisører??? Mit hjerte har været lettet og to størrelser større for hende lige siden! :D

  Al kærlighed til både dig Anne-Li og dig Line <3

  xoxo
  PRESMA

  SvarSlet
 4. Du ser bare skøn ud! :)

  Knus Mia
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
 5. Hej Mia!
  Åh, hvor er du sød! Tak! <3

  xoxo
  PRESMA

  SvarSlet
 6. Du ser bare suuuper skøn ud :-) og ved du hvad .. jeg går all-in for det her sæt .. barnligt (i nogles øjne måske) eller ej - jeg synes du er super flot i det - og jeg synes sagtens at du kan bære det ! ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Michelle!

   Årg, tak for din søde kommentar! Det varmer <3
   Fortsat god læselyst!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 7. Jeg er også vild med dette sæt til dig - synes, det klæder dig vildt godt :-) og så fint så fint :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Louise!

   Tak skal du have - dejligt at du kan lide det! :)
   Fortsat god læselyst på bloggen <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3