11. jul. 2013

På med hat og briller!

Hat fra H&M, solbriller med Ray Ban-look fra "Kys Frøen" i Vordingborg (børnestørrelse), vintage bodystocking (arvet fra min mor) str. small, nederdel fra Pieces str. xsmall, smykker fra Flora Danica
Fotograf: JK
Godaften kære læsere! 

Først og fremmest beklager jeg, at det i dag bliver et lidt sent indlæg, men der var lige nogle billeder som skulle rettes til... Og som drillede... Nå men! I skal da lige høre lidt om min dag:

Jeg har været på et hyggeligt mini cruise i Næstved City med en fantastisk veninde, hvor vi har spist og bare hygget.

Med maverne fyldte med café pastaretter og økologisk hyldeblomstsaft, kunne jeg spankulere rundt i gågaderne i min mors gamle blomstrede bodystocking og glo på vinduer. Og hvordan kan en PRESMA så få sådan en fræk lille sag på? Jamen svaret er simpelthen så enkelt! Læs min guide til bodystockingen pr generelt lige her.

Nu til solbrillerne; selvom jeg elsker hatte overalt på denne jord, så er mine solbriller faktisk mit ynglingsitem i dag. Hvorfor? Simpelthen fordi de er et lille mode mirakel! Jeg har altid elsket Ray Ban's, men på grund af min hovedform, så kan jeg ikke passe deres store pilotbriller - desværre.
Men så fandt jeg de her fake briller i en børneudgave i en tøjbutik i Vordingborg ved et tilfælde sidste år! OMG, i'm lucky or what??? Bortset fra at de mangler den der velkendte Ray Ban-signatur, så ligner de faktisk ret godt. Så hold øjne og ører åbne, hvis I også godt kunne bruge nogle stilet solbriller i miniature størrelse!

Jeg håber, at I har haft en dejlig dag.
Forhåbentligt har I været ude og nyde det gode vejr sammen med lækre bekendtskaber!

I må have en fortsat fantastisk aften!

2 kommentarer:

 1. Du er så skide fantastisk, elsker virkelig din blog! - inspirerer meget min hverdag!
  Lader til at have været en dejlig dag! Super fint outfit :))

  Knus Michelle Eckert ♥
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Michelle!

   Åh, sikke en sød kommentar! Tusind tak for den <3
   Dejligt at du kan bruge min blog!
   Fortsat god læselyst! :)

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3