9. jul. 2013

"Octopus" & fingerringe

Tunika fra Culture str. xsmall, sko fra Skoringen str. 31, smykker fra Pilgrim (ring kan justeres i størrelsen, urets ekstra led er taget af) Taske fra Octopus.
Fotograf: HJ
Billederne er fra i går. Jeg ville være enkel og sommerlig - men samtidig have noget, som kunne skrige lidt. (I kender mig jo; jeg er og bliver ikke ambassadør for 100% enkelthed!)

Tasken købte jeg som 14-årig. Jeg havde en hippie-periode, hvor det ikke kunne blive farverigt og mærkeligt nok. Men selvom jeg delvist er vokset fra denne stil, så har jeg beholdt tasken, da den alligevel er lidt speciel - hvilket jeg holder meget af. Firmaet "Octopus" udmærker sig ved, at hver gang man køber et af deres produkter, så støtter man regnskoven ved at der bliver plantet et nyt træ. Det er en ret sød idé synes jeg...

Dagens tip skal i dag være inspireret af min fingerring:
den kan trykkes sammen, så alle kan passe den. Gå efter den slags smykker, hvis I har tynde fingre ligesom undertegnet - og selv hvis der ikke er sådan en mekanisme, så kan I prøve at gå til den lokale guldsmed og høre, om de eventuelt kan skære et hul i den og derved klemme den sammen. Jeg mener helt klart, at det er et forsøg værd! 
 
I ønskes en dejlig smykkefyldt dag! 

2 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en super sød stjernering :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Stefanie!

   Tak skal du have!
   Fortsat god læselyst på bloggen! :)

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3