9. jul. 2013

Taylor Momsen

Taylor MomsenMalene, endnu en af PRESMA's elskede Facebook-likers, spurgte om jeg ikke kunne lave et Taylor Momsen-inspireret sæt i børnestørrelse, ud fra dette billede. Sættet her er lidt modigere end de to andre, som jeg tidligere har lavet, da jeg denne gang desværre ikke kunne finde nogle mavetoppe i børnestørrelse. Så må man jo tænke kreativt:

Så hvis man er modig og ikke har noget imod at vise kroppen frem, så kan man bruge en BH eller en flot bikini-top under sin cardigan i stedet for den top som Momsen selv har på. Og hvis man ikke lige synes, at man har kroppen til at vise den bare mave frem, så pynt en basic tanktop med lidt perler og så kan den også sagtens bruges! (H&M har nogle billige tanktops i sort og hvid i børnestørrelse)

Men bortset fra det, så hvis du husker at smørre en masse sort øjenmake-up på og tage en masse smykker på, så kan det altså ikke gå helt galt!

Vil du ligesom Cho, Marie og Malene gerne have dit personlige modeikon transformeret til et sæt i børnestørrelse, så skriv på PRESMA's facebookside eller til presmablog@gmail.com . Husk at vedhæfte et billede af det specifikke sæt, som jeg skal prøve at kopiere!

I ønskes en dejlig aften!

2 kommentarer:

 1. Lækker collage! :-) Er vild med bh'en <3

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine!

   Dejligt at du kan lide den :)
   Ja, den er ret fin! Jeg er selv blevet lidt forelsket i sættet (;

   Fortsat god læselyst på bloggen!

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3