29. jul. 2013

Sailorsæt vol 2

Bluse fra Vila str. xsmall, nederdel fra Vila str. small, sko fra Tommy Hilfiger str. 31, ukendte øreringe.
Fotograf: HJ
Ja, jeg kan jo ikke få nok af det her pis! Om det er fordi jeg er blevet miljøskadet af de mange sømænd i familien eller om modekloen bare har plantet sig ekstra dybt i mit sailorhjerte ved jeg ikke... Jeg ved bare, at jeg snart har skrevet mange, mange indlæg om sailortøj... Eller nej. Jeg har skrevet to, men en, to, mange... Jeg har både lavet en polyvore som kan ses her, samt skrevet et indlæg (som kan læses her) og nu kommer den svære 3'er så.

Hvad synes I? Blusen er ny for jer (godt nok har jeg haft den i halvandet år, men den har ligget hengemt i skabet og er først kommet frem i forbindelse med oprydningsprojektet) Så nu var det på tide at bruge den igen, synes jeg! Den er ret varm, fordi det er en let strik - men hvad fanden, jeg fryser jo alligevel hele tiden, så hvad gør en sveddråbe eller to? De er alligevel sjældne i mit tilfælde...

Og både nederdelen og skoene har I jo set en million gange før (tænk nyt, dit PRESMA-fjols, tænk nyt!). Især mine sko har stort set været limet fast på fusserne i år, men det er jo ret så forståeligt. De er bare helt igennem fab.! Og apropos fusser - så vend lige blikket mod understellet (Okay... Dét lød en kende klamt!) og tjek mine ben ud. Er det bare mig, eller har hende den handicappede faktisk ikke helt igennem flotte underben?? Det er noget, som jeg aldrig har lagt mærke til før fordi ja... De bliver jo ikke ligefrem brugt, vel?

Men nu hvor jeg sidder og skriver det her indlæg, så har jeg gloet på billedet et par (Okay, riiiimelig mange) gange og jeg synes faktisk, at ham dersens Gud er sluppet ret godt fra sit benarbejde (Eller... Små minusser kan da nævnes, men det behøver vi ikke, gør vi? *Host, hjul, host!*) UDSEENDET er han i hvert fald sluppet godt fra!

I morgen skal der trækkes en vinder og jeg glæder mig som et lille barn! Jeg er ikke helt sikker på tidspunktet, for jeg har lige nogle rejseplaner til både Fyn og Jylland, men jeg skal nok nå det! Hvis I ikke har deltaget i bloggens 2. give-away endnu, så kan I sagtens nå at gøre det. Link til den kan findes lige her.

Indtil da må I have det lækkert!
(Jeg vil lige hjulre hen og stirre lidt mere på mine ben... Satans også at de ikke kan blive udnyttet lidt bedre! Jeg vil sindssygt gerne spankulere rundt med de stænger rundt i byen lige nu!) 

6 kommentarer:

 1. Jeg lagde mærke til de ben inden du overhovedet havde skrevet om dem :)
  Jeg selv har underlige tykke ben, og dine ligner virkelig mangategneserie-perfekte-ben!
  Jeg er bare så misundelig!
  Ana

  SvarSlet
  Svar
  1. "Mangategneserie-perfekte-ben"? Haha, jamen tusind tak Ana! Dét vil jeg skrive ned i den dagbog, som jeg så ikke længere har... Men jeg vil i hvert fald huske på det til evig tid! :D

   Rigtig god fremtidig læselyst på bloggen! :)

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. Du er så smuk!!!
  Sådan som du formår at se ud til hverdag, formår jeg kun at se ud i festlige anledninger <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor var det sødt sagt! Tusind tak skal du have! <3

   Rigtig god fremtidig læselyst på bloggen! :)

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 3. Hvor er du skøn at se på Ditte!

  Knus Mia <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Mia!
   Tusind tak :)

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3