15. jul. 2013

www.nirvena.dk

Armbånd fra www.nirvena.dk (customemade) 
Fotograf: Undertegnet


Sponsoreret indlæg

 

Jeg har lige været i postkassen og det viser sig, at der er kommet en fed overraskelse til PRESMA! Jeg har virkelig glædet mig til det her:

Det her søde armbånd har fantastiske Mathias lavet specielt til mig. Han er den vildeste unge mand, som jeg længe har mødt! Han har sit eget firma, nirvena.dk hvor man kan købe smukke, kvalitets armbånd, som han selv sidder og laver. De er flettede og med perler. Af perlesortimentet findes alt lige fra halvædelstene såsom agater, tiger øjne og blå lapis lazuli'er og så selvfølgelig guld og sølv perler (plus perler med glimmerglitter - weee!). 

Man kan enten købe en model som allerede findes på Nirvena's hjemmeside, eller også man kan skrive til Mathias lige her og bede om et customemade armbånd ligesom undertegnet. Så uanset hvor lille et håndled man har, så kan man altid få et armbånd fra Nirvena! Og her kommer det bedste: Mathias laver både armbånd til piger og drenge! Så fyre; I har ikke længere end undskyldning for ikke at udsmykke jer!

Jeg er i hvert fald vildt glad for mit armbånd og jeg glæder mig til at skulle bruge det mange, mange gange! De blå farver er så smukke og passer til mine øjne - tihi! Win/win for blåt glitterglimmer!

Så thumbs up for Mathias og hans shop nirvena.dk. Hvis I mangler nogle smykker eller generelt har svært ved at få fat i smukke armbånd, så tjek da siden ud!

Hvad synes I om mit nye armbånd?

4 kommentarer:

 1. Okay, jeg er en smule (bare en lillebitte smule!) jaloux. Hvor er. Det. Skønt!!

  - Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line!

   Haha, jamen tak skal du have :)
   Du skal da købe et! De er billige og virkelig smukke - PRESMA kan kun anbefale dem!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. Det er et RIGTIG flot armbånd :D Tror hellere jeg må få fingre i et til mig selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig!

   Tak skal have - det tror jeg, at Mathias bliver glad for at høre! ;)

   Fortsat god læselyst på bloggen!

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3