16. jul. 2013

For store størrelser - nu i blå!

Bluse fra Vila str. xsmall, armbånd fra nirvena.dk (målt efter eget håndled), gladiator sandaler fra Wildflower (købt på brandos.dk) str. 31
Fotograf: JK

Godaften sweet peas!

Har I haft en god dag? Min har været stille og rolig - faktisk så har jeg ikke lavet andet end at sove, æde og se tv. Hm? Tilbage til babystadiet, hvad? Nå jaja...

Inspireret af mit fantastiske, nye armbånd fra Nirvena, tænkte jeg, at jeg i dag ville tage et outfit blåt på... Så jeg fandt min gamle tunika fra Vila frem fra gemmerne (og som jeg af en eller anden årsag ikke har brugt i halvandet år. Underligt, for den klæder mig nu egentlig meget godt?)
.

Anyway, den er som sagt fra Vila og er et udmærket eksempel på, hvad jeg har sagt om at elastik i tøjet er en rigtig god idé: den her har elastik rundt om taljen og i ærmerne - så selvom den er en smule for lang (og det er en str. xsmall!), så kan jeg sagtens passe den, netop på grund af at elastikken holder blusen på plads. Smart!

Sko derimod kan man desværre ikke få elastik i - det ville ellers have været meget nyttigt i det her tilfælde... Jeg bruger normalt en str. 31 (30 i få tilfælde) og selvom de her sko er i min størrelse, så er de stadigvæk kæmpe! Jeg fatter det simpelthen ikke! Men faktisk så gør det ikke så meget, for hvis man sidder i kørestol ligesom jeg gør, så har man (eller... jeg har i hvert fald!) en tendens til at skubbe fødderne frem i mine sko, så jeg får ofte vabler og meget, meget ømme tæer. Så store skostørrelser er ofte at foretrække. - Wauw! Dét var alligevel en mærkelig sætning for en PRESMA at sige...?

I morgen skal jeg på café og jeg glæder mig helt vildt! Jeg ved allerede, hvad jeg skal have på - det er lagt frem og jeg har forberedt min neglelak og alting. "Du får 12 i modeforberedelse, PRESMA!" jep, jep, jep!

I ønskes alle en rigtig dejlig aften!
Vi ses!

7 kommentarer:

 1. Hvor ser du bare lækker ud :) og super søde sko!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig!

   Mange tak skal du have! :)
   Fortsat god læselyst på blogggen!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. Du er en steg! Også i for store sko! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha Johanne!
   Jamen mange tak (;

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 3. Må man høre hvor dine bukser (eller leggings?) er fra? :) Og hvor ser du sød ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Sofie!

   Ja selvfølgelig må du det! Mine bukser er fra H&M's børneafdeling i en størrelse 110. De bliver betegnet som leggings med jeans-look eller jeans med stræk ;)

   Tusind tak for din søde ros!
   Fortsat god læselyst på bloggen!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 4. Uhhh gladiator sandaler :-D


  - amazinglaugh.blogspot.dk

  SvarSlet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3