9. okt. 2013

Når Presma kommer ud af skærmen...

Billedet er venligst lånt fra Mix Copenhagens facebookside
Fotograf: Ronja Mannov Olesen

 Hey sweet peas! 

I sidste indlæg skrev jeg til slut, at jeg skulle noget helt vildt. Det skete i søndags og nu er det på tide at afsløre det her på bloggen: 

Jeg var blevet inviteret til et særligt debatpanel til Mix Copenhagens filmfestival. Det var i forbindelse med fremvisningen af filmen "Exposed" og så skulle fem personer debatterer skønhedsidealerne og "den ualmindelige krops" plads i samfundet og medierne. Jeg var den ene af disse personer og det var simpelthen så fed en oplevelse. 

Udover undertegnet så deltog skuespillerinden Sigrid Husjord, politikeren Sarah Glerup, stylisten og modebloggeren Henrik Silvius, samt Maria Strynø som har studeret handicappede i filmhistorien. De var alle nogle rigtig, rigtig spændende mennesker, som hver især lærte mig nogle nye aspekter til hvordan det er at have en usædvanlig krop.

Vi skulle så besvare på spørgsmål - både fra moderatoren og publikum, om hvordan det var at leve i vores usædvanlige kroppe og hvilke erfaringer vi havde med omverdenens syn på os. Det kom bag på mig hvor svært det rent faktisk var at skulle fortælle helt ærligt, hvordan jeg egentlig havde det med at være mig. Men med ærlighed kommer man jo længst, så jeg fortalte usentimentalt om at der både var op- og nedture - hvilket jeg nu, når jeg ser tilbage på begivenheden, er rigtig glad for at jeg gjorde.

Forhåbentligt har jeg været med til at sætte nogle nye tanker i gang hos de mennesker, som var der den aften. Den har i hvert fald påvirket mig rigtig meget - så meget, at jeg går rundt med skumle tanker til at udvide hele billedet på et skønhedsideal. Men mere om det senere! 

Jeg håber at I har det lækkert <3
- Og så håber jeg, at jeg snart kan få flettet bloggens første rigtige videoblogindlæg ind. Send endelig en besked, hvis der er noget I gerne vil have at jeg taler om på den dersens video! Indtil da, så gå da ind på PRESMA's Facebookside og se VIP-videoen!


4 kommentarer:

 1. Kan dette ses et sted på nettet?
  Det er en flok vilde personlgheder de har fået samlet! Du er for vild!
  Hilsen Emma

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig søde Emma!
   Tusind tak skal du have :-)

   Nej desværre så var det live og blev ikke optaget - men der kan findes billeder på Mix Copenhagens Facebookside.

   Fortsat god læselyst!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. Jeg må lige rose dit look på billedet - lige i skabet, totalt Linelove herfra! :) Dernæst må jeg rose dig for at gennemføre det, det må være SÅ grænseoverskridende. Det kunne være fedt, hvis du på et tidspunkt ville dele lidt af det du fortalte om her på bloggen ... måske? Ville gerne læse, hvordan det er at leve med de handicaps du har, hvad der er af udfordringer, fordele og ulemper. Jeg håber, du vil overveje det. :)

  - Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line!
   - Hvor er du dog bare sød! Tusind, tusind tak for komplimenterne <3

   Mht. hvad jeg sagde til debatten, så var det mest besvarelser af de spørgsmål som man fik. Men jeg vil rigtig gerne prøve at beskrive mit liv i en video, hvis I evt. kom med nogle konkrete spørgsmål, som jeg kunne besvare? :-) Tænk evt. over noget specielt, som du gerne vil have svar på!

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3