22. jun. 2013

New items from Zara

New items from Zara

New items from Zara by ditteamalie on Polyvore

I dette indlæg skrev jeg, at jeg havde været inde på Zara's hjemmeside ved midnat og benyttet mig af deres sommerudsalg. Her er så hvad jeg har købt: en blazer og nogle sommerbukser. I kan måske allerede genkende bukserne? Jeg har i hvert fald beskrevet dem i dette indlæg.

Jeg er lidt spændt med hensyn til størrelsen på bukserne, for bukser driller mig altid på det område! Jeg kan vælge mellem to muligheder: a) være ved at dø af iltmangel grundet en for stram talje eller b) ligne en klovn på grund af for lange ben... Eller både a & b hvis jeg er rigtig uheldig! MEN! Hvis jeg kan passe dem, så skal jeg have disse bukser også: 

PRINTED TROUSERS WITH ELASTIC HEMS

PRINTED TROUSERS WITH ELASTIC HEMS by ditteamalie on Polyvore

Søde ikke? Jeg er blevet heeelt syg med sådan nogle bløde, printede bukser som man kan gå på stranden med og bare føle sig som den lækreste hippie, når man har dem på.

Den hvide blazer er også en ting, som jeg længe har gået og savlet over. Jeg har søgt efter én i hvid meget, meget, MEGET længe, men alle blazerne til damer er pt. med skulderpuder - og de er ikke særlig flatterende til min i forvejne kartoffellignende kropsform! Men nu har jeg forhåbentlig endelig fundet en uden. *Fingers crossed!*

Jeg har netop i dag fået en SMS om, at mine ting bliver sendt fra España i dag, så forhåbentligt ser I snart et billede af en pakke på bloggen!

Har I nogle fede planer for i dag? Jeg skal personligt bare stene, tror jeg...

3 kommentarer:

  1. I dag skal jeg også bare slappe af! :D

    Kig forbi! Jeg har nemlig lige startet bloggens anden giveaway. :)
    miaekholm.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder hyyyyggeligt! :D

      Uh! Dén må jeg ind og se!
      - Ciao! <3

      xoxo
      PRESMA

      Slet
  2. Hej Maria!
    Hvor er det helt igennem fantastisk! Tusind tak! :D
    Dét må jeg straks ind og tjekke ud!

    xoxo
    PRESMA

    SvarSlet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3