13. jun. 2013

One Happy Girl!


Top fra loppemarked str Medium, hårspænde fra H&M, accessories fra Pilgrim
Fotograf: HJ

De årvågne læsere på bloggen har vel bemærket, at jeg er en shopaholic med stooort S! Og dét kan med en sølle SU til tider give problemer! Jeg har (som oftest) været god til at købe fede (og dyre) mærker på loppemarkeder og i genbrugsforretninger for at spare en del penge, men nogle gange kommer diverse modeblade dumpende ind af min brevsprække (helt uventet *host!*) og så... Ja, så er det da næsten synd ikke at købe noget nyt, nu hvor at de har brugt SÅ lang tid på at reklamere for dem selv! De skal da have anerkendelse for deres arbejde...

For ikke så længe siden fik jeg så rent faktisk problemer ved at være en stor shopaholic; jeg røvede rub og stub fra min konto og har faktisk ikke noget tilbage OVERHOVEDET. Og ja, det er snart ferie og ja, vi kan godt blive enige om, at jeg i den nærmeste fremtid skal lære via den strengeste bankrådgiver der findes, at holde bedre styr på mine penge... Men hey? Jeg har fået mig en lækker garderobe! 

Og nu til den afhængige PRESMAs problem nummer zwei; pladsmangel! Jeg har vitterligt INGEN plads længere til mit tøj - jeg har en kommode med tre skuffer (som er fyldt til bristepunktet + ovenpå!) og et skab. Resten af mit elskede tøj ligger... Ja, lidt over det hele faktisk; i fodenden af min seng, på mit senge- og skrivebord, på min kontorstol og på gulvet. Det er ikke særlig flatterende, faktisk er jeg ved at blive sindssyg! 

Min mor blev sindssyg og tog i sin desperation alt mit sommertøj ind til hende. Og dér lå det så i syv måneder, uden at nogen vidste noget om det. Og så i dag fik jeg en STOOOR overraskelse i form af ti sæt tøj - noget af det helt nyt og ubrugt - GRATIS! A'men bliver en fattig blogger bare lige glad dér eller hvad? Ja, det tror jeg vist nok!

Så nu skal jeg svanse rundt i stuen de næste par dage og lege miniature-Kate Moss! 
Glæd jer <3

2 kommentarer:

 1. Det er da altid lækkert lige at finde en masse tøj man havde glemt man havde :D hehe. Skøn blog du har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Cathrine!
   Ja det er det da! Jeg vil vove den påstand og sige, at det er det bedste som findes på denne jord - udover chokolade... Og stiletter i små størrelser!;-)
   Tusind tak for den søde kommentar!

   Du ønskes en fortsat dejlig aften!

   PRESMA <3

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3