19. jul. 2013

Den legendariske buksedragt!

Buksedragt fra www.ellos.dk str. 110/116
Fotograf: HJ

Her er den så! Min legendariske buksedragt fra Ellos, som jeg har ævlet om i de sidste tre indlæg. Er den ikke fin? (Og lang!) Størrelsen kom faktisk ret meget bag på mig, men hvad fanden? Så strammer den i hvert fald ikke! Der er jo elastik i både ærmer, rundt om maven og ved benene, så mon ikke det går?

Jeg har tænkt mig at bruge den til blandt andet byture og generelt som festtøj. Jeg tror, at den kunne være fed, hvis man bibeholdte det enkle look med mine sorte stiletter (se dem her) og så en stor, chunky halskæde fyldt med blingbling (og den har jeg jo selvfølgelig allerede købt! Jeg viser den på bloggen senere...) 

Måske jeg skulle overveje at tage en eller anden syret farve læbestift og neglelak på til? Eller skal jeg holde det enkelt med nude læber og sorte negle? Hvad synes I? Bare for sjov og helt uden forpligtelser: Kom med jeres bedste bud til hvordan man kunne style denne buksedragt - lige fra sko til frisure!

Det har igen været en dag fyldt med oprydning for mit vedkommende. Nu har jeg to tomme kommodeskuffer og et skab fyldt med tøj. Mit nye skrivebord er sat på plads, mine bøger er sorteret og sat i farveorden (et forsøg på at være modens svar på en 'hipster' - eller noget...?) og ALLE mine gamle Vi unge-blade er røget ud. Dét var efterhånden på tide - jeg har ikke læst det blad i næsten to år! Mit værelse er langt om længe lækkert, velovervejet og mere personligt. Jeg føler mig simpelthen så voksen og ansvarlige - jeg kan tage vare om et rum! Uuuhh...

Nu vil jeg holde et velfortjent hvil med Friends og noget pizza. Oh happy friday!
I ønskes en rigtig dejlig weekend!

4 kommentarer:

 1. Jeg havde en lignende mørk buksedragt og for at udgå begravelseslooket tog jeg knaldrød læbestift på og matchende stilletter!
  Din blog er rigtig fantastisk og jeg elsker simpelthen dine ideer og dit væsen!
  - Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte!

   Uh! Jeg elsker idéen med rød læbestift og matchende sko! (Jeg ejer bare ikke sådan et par stiletter, desværre... :/ ) Jeg MÅ bare købe et par - SNART! Tusind tak for idéen! :)

   Og tusind, tusind tak for din søde ros! Dejligt at du kan lide bloggen - det varmer meget!

   Rigtig god fremtidig læselyst!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. Jeg ville holde negle og læber i en lækker farve - enten rød eller pink, afhængigt af hvad du bærer bedst. Pink er ungdommeligt og trendy og rødt er mere klassisk og tidsløst, men begge dele holder 110% :) En flot stor halskæde vil blot supplere hele looket og sætte prikken over i'et.

  Og så en neutral, jordtonet makeup - eller blot en winked eyeliner. Go Presma!! Glæder mig til at se hvordan du ender med at style den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser ud til at alle stemmer for de skrigende farver. Så har PRESMA lært jer noget - jeg er stolt af jer! ;-D

   Nu mangler vi bare, at Prins Charming eller the girlfriends kommer og inviterer mig ud! Når dét sker, så skal jeg nok tage et billede af, hvordan jeg styler den! (-:

   Tusind tak for dit foreslag Sofie!
   God fremtidig læselyst på bloggen <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3