20. jul. 2013

"Too much"-tøsen i KBHCardigan fra Vila str. xsmall, bluse fra Vero Moda str. xsmall, nederdel fra H&M str. 158/164 (12-14 år), taske købt i genbrugsforretning, sko købt i Portugal, hårbøjle fra Friis & co., øreringe købt i Nyborg.
Fotograf: JK


Når man skal til store, stygge København, så skal man da se fancy-pancy ud. Jeg kommer oprindeligt fra Hovedstadsområdet og flyttede på landet som 13-årig, så jeg har ofte moret mig ved at sammenligne de meget forskellige stilarter, som tilsyneladende er geografisk betinget.

Jeg tror for eksempel, at mit tøj ofte er "too much" til der hvor jeg bor nu
. Samtidig tror jeg også, at min personlighed og ikke mindst min stil er præget af min opvækst i storbyen. Så jeg er måske bare "too much" fra naturens side af og en som aldrig vil passe ind på landet? Men hvad fanden! Sådan er jeg og jeg er stolt af det! Så frem med kæmpe hårpynten, blingbling'en, striberne og alt hvad der bare er overdrevet lækkert, tøser! 
Apropos hårpynten; har I lagt mærke til, at jeg langt om længe tog et billede af "den usynlige hårbøjle"? Kan I overhovedet huske den?? Hvis ikke så kan I genlæse indlægget, hvor jeg nævner den, lige her. Nå men, den er som sagt fra Friis & co. og den er bare SÅ cool! Den er overhovedet ikke barnlig og kan friske ethvert look op. PRESMA har sagt det før og hun siger det gerne igen: op med hovedet og put en hårbøjle på håret, så den kan komme på den velfortjente modeliste igen! De bliver IN igen, kan jeg fornemme!

I ønskes en lækker lørdag! 

2 kommentarer:

 1. Du er lige præcis "tilpas" - hverken for meget eller for lidt <3

  Og hårbøjler ER skønne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Louise!

   Åh, hvor er du sød - tak skal du have! :)
   Ja, det er de da!

   Fortsat god læselyst!

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3