25. jul. 2013

En af mine mange "Chanuller"...

Neglelak fra Chanel, nr. 531 "Péridot".
Fotograf: Undertegnet

Hej med jer skønlinger!
 
Jer som stalker mig på henholdsvis Facebook og Instagram har sikkert allerede nu lagt mærke til, at jeg er totalt sløv i dag. Godt nok har jeg været i bad i dag, men jeg går (Øhm... Sidder, for nu at være helt præcis!) stadig rundt med morgenhår og iført min elskede Lisbeth Dahl-badekåbe... Så ingen outfitbilleder til jer i dag!

Til gengæld har jeg fikset mine negle! Jeg skal til stor fødselsdagsfest på lørdag og tænkte, at jeg ligeså godt kunne være i god tid med hensyn til mine negle (kryds fingrene for at lakken holder helt til på lørdag!!). Jeg har endnu ikke haft min nye, changerende nr. 531-neglelak fra Chanel på (eller jo... Jeg har prøvet den på tommelfingeren, men dét gælder altså ikke søde venner!) og jeg er faktisk ganske godt tilfreds med den! Jeg er helt vild med dét faktum, at den ikke er én specifik farve, men hele tiden skifter mellem grøn, guld og sågar blå. På den måde er den rigtig fed til fest, for så slipper man for at bruge en masse accessories  - smaaaart! 
 
Ja... Dét var sådan set alt for PRESMA i dag. Jeg beklager den måske lidt uoplagte vipe, men jeg er simpelthen så træt! *Gaaaab!* Jeg må ind og tage mig en lur.

I må have en fortsat dejlig dag!PS: Inden jeg glemmer det! Har I set at der for første gang i PRESMA's historie er kommet en afstemning på bloggen? Drej lige øjnene til højre side af skærmen og tjek den ud. Giv meget gerne din personlige stemme og hjælp mig med at gøre www.presma.dk endnu bedre! Målet er at blive den bedste - intet mindre! ;-)

4 kommentarer:

 1. Jeg har villet prøve den lak i SÅ lang tid.. Den må altså snart blive min. Normalt er jeg dog kun til Essie. Forresten er din blog virkelig blevet fin efter du har fået personliggjort den lidt! :)

  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina!

   Som en Chanelfanatiker kan jeg klart anbefale den her farve! Den er rigtig fed og meget festlig ;)

   Tusind tak for din ros - dejligt at ændringerne har gjort den bedre!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. Svar
  1. Hej med dig Stefanie!

   Tak skal du have! (:

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3