26. jul. 2013

"Kjolen" fra Rützou:Tunika fra Rützou, str. 38
Fotograf: JK
Denne tunika fra Rützou fik jeg i dag af min mormor - hun gad ikke have den mere, så hun ville have smidt den ud! Godt at hun har et barnebarn i størrelse "petit"! Jeg kan dog ikke passe den som hverken bluse eller en tunika, sådan som designet oprindeligt er tiltænkt. Derimod kan jeg bruge den som en lang, sommerlig "kjole". Hvilket bestemt ikke gør noget!

Udskæringen er dog lidt for dyb til mig, så jeg har sat to indvendige sikkerhedsnåle i, for at lukke den lidt til - hvilket fungerer helt udemærket. Ellers er der ingen problemer med den. Stoffet er blødt og luftigt og så elsker, elsker, ELSKER jeg simpelthen det blå mønster forneden (selvom det måske bare var en syerske, som havde lidt tralvt den dag? Dét skal jeg ikke kunne udtale mig om!). Men som den hektiske og spontane type jeg nu engang er, så synes jeg at det lidt rodet mønster passer sig godt til mig.

Og så vil jeg gerne lige hurtigt beklage, samt forklare hvorfor det er et billede uden hoved som I får i dag:
Jeg skal til stor fødselsdag i morgen og er derfor ved at forberede krøller med fletninger, som er snoet op på hovedet. Og selvom teknikken funger ret godt, så ser det altså en kende åndssvagt ud. Okay... MEGET latterligt, for nu at være helt ærlig! Hvis I gerne vil have et godt grin, så gå ind på min Instagram og så forestil jer dem i HELE håret!

I skal nok få et billede af PRESMA i festoutfit - dem har vi ikke så mange af her på bloggen, har vi vel? Hm... Dét må vi se at få lavet om på! Men det kan godt være, at "dagens indlæg" i morgen bliver udskudt til søndag, alt afhængig af hvor sent det bliver og sådan... Nu må vi se.

Indtil da ønskes I en helt igennem fantastisk weekend!

3 kommentarer:

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3