10. jul. 2013

Lilla & blå skal man huske på!

Kjole fra Milla (Købt i Kvickly) str. small, bælte fra Pieces (Købt i Bahne), hårbøjle købt i Nyborg (Forretning ukendt), smykker fra henholdsvis et gammelt Prinsesse-blad og en fødselsdagsgave.
Fotograf: JK

Hej, hej, hej og god eftermiddag til jer!

Jeg har fisket mine mørke farver frem igen igen og toppet dem med detaljer, som jeg ellers ikke ville have toppet dem med: et styks hårbøjle og nogle børnesmykker!

Hårbøjlen blev moderne igen, da jeg var omkring 14 og har siden da fået anskaffet mig et ret stort lager af dem - som jeg aldrig bruger.
Hvilket jeg synes er synd, for ved I hvad? Jeg elsker at gå med dem! Så nu har PRESMA sat sig i hovedet, at hun vil gøre hårbøjlen trendy igen! Så kom og join mig og gør hårbøjlen in igen sammen med mig - så bliver det SÅ meget lettere! Og tænk over det tøser: hvis I har svært ved at passe smykker, så er hårbøjlen jo PERFEKT til at style jeres sæt ydeligere op med!!!

Måske skal jeg lige forklare de der såkaldte børnesmykker engang? Ringen fik jeg med i et Prinsesse-blad, da jeg var omkring de 7 og halskæden er ikke meget ældre... Jeg kan huske, at jeg har fået den af min far. Om det virkelig var en fødselsdagsgave, var sådan set bare et skud i tågen! Men selvom det egentlig er smykker til børn, så er de søde, de er små og de passer derfor perfekt til en PRESMA! Desuden giver de en fed rød tråd i hele sættet (- eller skulle jeg sige "blå"? Haha...)

Kjolen understøtter min teori om, at alt med elastik bare passer små mennesker en hel del bedre, selvom tøjet måske endda størrelsesmæssigt er for stort. Læs eller genlæs mit indlæg om min ode til elastik i tøj her.

Jeg er vild med sættet. Og jeg er elsker mit hår - er det ikke bare blevet ekstrem langt?? Jeg blev i hvert fald målløs, da jeg så de her billeder...

Jeg håber, at I har haft en fantastisk dag!
Hej, hej, hej herfra <3

6 kommentarer:

 1. Hver gang jeg ser din blog smiler jeg, hvorfor jeg gør det ved jeg ikke, men det gør jeg <3 Forsæt det gode job smukke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Phillip!

   Jeg takker mange gange for din søde kommentar! ;)
   Fortsat god læselyst på bloggen!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. Orrh hvor er du sød!! :-D
  Elsker din blog! Meget elegant og stilfuldt mode du bringer ud til os læser!
  Og så elsker jeg bare den søde halskæde du har på :D.<3

  - amazinglaugh.blogspot.dk
  ta et kig forbi<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Suê!

   Tusind tak for din søde kommentar!
   Dejligt at du kan lide min stil og forhåbentlig kan bruge min blog til noget konstruktivt! :)

   Jeg vil da med glæde lige smutte hen og besøge dig!
   Fortsat god læselyst på bloggen <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 3. så fint altså


  -Anette
  http://anettesuniversdk.blogspot.dk/2013/07/hurra-hurra-hurra-give-away.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette!

   Tak skal du have!
   Fortsat god læselyst på bloggen! :)

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3