3. jul. 2013

Møglækker mode-eufori!

Blazer fra H&M str. 140, bluse fra Bon'A Parte str. ? (small), top fra H&M str. 134/140 (8-10 år), leggings fra H&M str. 8-9 år, sko fra Skoringen str. 31, taske og hat str. small/medium fra Aldo, smykker fra Chanel.
Fotograf: HJ

I dag kom jeg trillende i ned af Næstveds gader iført dette sæt, og jeg kunne ikke lade være med at bemærke de blikke, som det høstede på min vej. Normalt kan gloaber pisse mig gevaldigt af, men i dag reagerede jeg anderledes; jeg hævede mit hoved lidt ekstra og trissede med stolthed videre. For jeg har en af mine sjældne dage, hvor jeg føler mig 100% godt tilpas i mit tøj. Faktisk, så følte jeg mig aldeles møglækker! Og ja ja, vi da kan godt blive enige om, at det her sæt nok er bedre egnet til Københavnske omgivelser, men I kan samtidig ikke komme udenom, at sættet edderbankme passer godt til mig!

Antrækket er delvist inspireret af Julia Roberts' rolle som Vivian Ward i "Pretty Woman" og delvist inspireret af selveste Gabrielle "Coco" Chanel. To kvinder (hvorend den ene er fiktiv), som jeg personligt finder meget inspirerende rent stilmæssigt. I ved jo, at jeg elsker hatte, blazere og generelt bare den klassisk tøjstil - så forhåbentligt kan det ikke komme bag på jer, at de to er blandt mine stilikoner!

Jeg har tilbragt dagen på den lokale Café Vivaldi i dejligt selskab og har blandt andet fortæret iskaffe og pasta så det stod ud af ørerne. - Lækkert! Jeg har været så heldig at opleve én af de dage, hvor mit shocking pink-smil var mere eller mindre permanent klistret fast på fjæset og jeg bare konsekvent afsluttede hver sætning i mit indre med ordet "fabulous!". Og jeg er overbevist om, at det har noget med mit tøj at gøre. Jeg kommer tættere og tættere på dét, som jeg kan kalde for min stil - altså en stil by PRESMA. Og hver gang tampen brænder en smule, bliver jeg rolig og hyper på samme tid; ja, jeg bliver simpelthen mode-euforisk!

Jeg håber også, at I har haft en møglækker dag!
Vi ses tøser!


6 kommentarer:

 1. Hvor ser du bare godt ud søde!

  Knus Mia<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mia!

   Tak skal du have!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. JEG ELSKER DET!
  xoxoxoxoxoxox Mystisk tegner!!! :D :D :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mystiske tegner MM! ;D

   Tak skal du have! <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 3. Virkelig fedt outfit og en super god blog - Hilsen Simone :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Simone!

   Tusind tak for din søde, rosende kommentar!
   Fortsat god læselyst på bloggen <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3