4. jul. 2013

"Petit"-shorts & blonder

Blondebluse fra Sisters Point str. xsmall, top fra H&M str. 134/140 (8-10 år), shorts fra Petit by Sofie Schnoor str. 140 (10 år), hårpynt fra H&M.
Fotograf: HJ

Selvom vejret har svinget meget og haft grålige (og til tider våde) tendenser, så har det simpelthen været SÅ varmt indendørs! Så da jeg langt om længe stod op i dag, var det helt klart at jeg skulle iklæde mig let og gerne løst tøj. Så jeg har gjort noget, som egentlig er en sjældenhed fra min side af - jeg tog shorts på:

Normalt er jeg ikke en stor fan af shorts. Først og fremmest synes jeg ikke, at jeg har et par passende stænger til sådan et item og for det andet minder de mig lidt for meget om kaki og camping, hvilket nok må være det mest usexede jeg pt kan komme i tanke om... Men man har et standpunkt, til man får et nyt og jeg kan altså ikke modstå disse fantastiske shorts fra Petit by Sofie Schnoor! De er i en rigtig sød muldvarpefarve med guldtråd syet ind i stoffet og bare lækre og behagelige at have på. Udover dét, så er der indsyet en fantastisk størrelsesmekanisme, hvor man kan usynligt kan regulere størrelsen med knapper - så alle som er lidt bette i'et kan passe dem!

Schnoor som designer er jeg generelt blevet ret pjattet med her på det sidste og jeg fandt først fornyeligt ud af, at hun havde lavet en "Petit" kollektion - noget, som en PRESMA rigtig godt kan lide! Mine malede thumbs er helt oppe til ære for hende! Som I ved, så laver hun også (små)sko og de er altså også bare virkelig fine! Hvis I har penge på lommen, så skulle I måske søge lidt på nettet efter et par og se hvad I synes om dem?

Jeg ville gennemføre den søde og enkle stil og tog derfor denne blondebluse på, som jeg elsker, elsker, elsker! Faktum er så bare at jeg ikke har kunnet finde den længe... Men så fandt jeg den langt om længe her i morges, og jeg kan huske, at jeg på sidste års sommerferie havde den på ret tit. Så den skulle selvfølgelig på igen, nu hvor der endnu engang er dømt sommerferie! 
Især de små (ja... Det er så her, at jeg flasher min manglende viden om håndarbejde. Nu skriver jeg "vævede", og så må I korrigere mig, som I nu lyster bagefter!) detaljer finder jeg supercharmerende og sommerlige. Smykker er faktisk overflødige på grund af det her stof, hvilket kan være aldeles praktisk, hvis man har travlt!

Det har jeg så ikke haft i dag. Faktisk har dagen for mit vedkommende været stille og rolig; der har været dømt hygge med hunden, unødvendig søvn i lange baner, læsning og fjernsynskiggeri. Sådan bare generelt "jeg-er-frosset-fast-til-sofaen"-stemning.

Har der også været dømt "jeg-er-frosset-fast-til-sofaen"-stemning hjemme hos jer?
I ønskes en fortsat dejlig aften!


6 kommentarer:

 1. samme her, men jeg vader rundt i nattøj og har slet ikke tid til at ordne et stilet dog afslappet look på samme måde som dig!

  kram Nanna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nanna!

   Tak for rosen!

   Altså jeg kan ligeså godt afsløre overfor dig, at hvis ikke det havde været for bloggen, så havde jeg boet i mit nattøj hele ferien ;-)

   Men man kan godt få stilet nattøj/afslapningstøj hvis det er - prøv med en stor sweatshirt eller en sød pyjamas :-)

   God fremtidig læselyst!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. He he, jeg er ligesom anonym. Jeg vandre også bare rundt i hyggetøj herhjemme i øjeblikket. Som du siger, med en stor tshirt og et par hyggebukser. Det er et supergodt billede af dig, og din lille vuf :-)

  Knus <3
  Jeg har en konkurrence igang på min blog, hvor man kan vinde et foto efter eget valg på et lærred. Kig gerne forbi, hvis du har lyst! :-)
  http://www.rikkesunds.dk/2013/07/konkurrence-sumopix.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke!

   Jeg har været syg i dag, så jeg har også bare slentret rundt i natbukser og en sweatshirt + hyggesokker - not sexy at all!
   ...Men det er nu meget rart en gang i mellem ;-)

   Tak for rosen!
   Jeg vil da lige tjekke din konkurrence (-:

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 3. Hej du skønne!
  Du kan roligt beholde dine shorts på.
  Nu kommer sommeren :)
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin!

   Hehe, tja nu må vi se - jeg synes vejret er ret skummelt ved mig for tiden ;-)
   Jeg glæder mig til vi ses! Hils familien!

   xoxo

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3