15. aug. 2013

"And the PRESMA-award goes to..."

Tegninger af Marie alias cocolot

Min tegner! (Hvis jeg altså havde sådan en pris...)

Der er rigtig mange af jer som kommenterer alle bloggens lækre tegninger såsom headerne og mine "knapper" nede i bunden af bloggen, i meget rosende vendinger. I spørger ofte om hvem der har lavet dem og om det mon er PRESMA selv som har svunget pennen. Nu hvor der er kommet tre nye babyer i mit kuld i form af de tre skønne vignetter, som kan findes øverst i siderne "PRESMA", "Sponsorer" & "Sælges", så vil jeg benytte lejligheden til at præsentere hjernen bag tegningerne på en ordentlig måde:

Det er den skønne Marie som har designet dem. Vi går på samme gymnasium, på samme årgang (hun går dog i en musisk klasse, jeg går i en sproglig) og jeg kan uden tøven sige, at hun er PRESMA's fan nr 1. Vi mødtes igennem PRESMA forstået på den måde, at jeg sendte en fælles besked på Lectio om, hvem der mon havde lyst til at tegne en header til lille mig og Marie var den første som svarede. Og aldrig har jeg mødt en som var så entusiastisk omkring ulønnet arbejde; hun gik bare i gang med det samme, havde de mest sindssyge idéer til designet og inden ugen var omme, havde jeg en mind-blowing header som bare overgik mine vildeste fantasier. Og sådan startede min kærlighed til Marie og hun blev "fastansat" som PRESMA's privattegner.

Jeg har allernådigst fået lov til at skrive et indlæg om hende (første gang jeg skrev om min header, måtte jeg ikke bruge hendes rigtige navn og hun har senere omtalt sig selv i kommentarerne som "hende den mystiske tegner-type") Men nu er bomben sprunget og navnet er ude i offentligheden. Haha! Så Marie, dette er en ode til dig og dit skaberværk. Www.presma.dk ville bare ikke være det samme uden dine fabelagtige kreationer, så hundredetusinde mange gange tak skal du have for de syv mesterværker, som du har lavet til mig. Jeg er dig evigt taknemmelig!

Marie vil gerne hjælpe andre bloggere og hun kan kontaktes via Instagram. Hendes navn er @cocolot

Men I skal jo kunne "genkende" hende, så here she is: 
 
Dette billedet er fra vores Milkshake-bloggerdate og jeg ved, at hun vil hade mig nu, fordi jeg stadigvæk har det. Men helt ærligt, skønne? Dit fjæs fortjener at stråle på bloggen! Jeg elsker personligt billedet, fordi det bare udstråler hendes fantastiske humoristiske personlighed. Hold nu kæft hvor er det længe siden, at jeg har larmet og grint så meget på en café! Så stalk hende på Instagram, send hende et kærligt ord og få hende sat i sving med tegneriet, så hun kan få den verdensberømmelse, som hun fortjener!


2 kommentarer:

 1. Det er nogle fantastiske og stemningsfulde billedersom undebygger hele konceptet med bloggen :)

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Charlotte!
   Tak skal du have! :)

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3