14. aug. 2013

Magenta, strik & "ledringe"...

Strik fra H&M str. small, sølv "fingerledsring" fra Spinning str. 44, læbestick fra Gosh. 
Fotograf: JK

Her er så de første køb, som jeg fik raget til mig på gårdsdagens shoppetur; en læbestick, en ring og en striktrøje. Jeg fik endelig taget mig sammen til at købe sådan en "ledring" og jeg fik ret: den passer perfekt! Så nu er det slut med at få designet ringe specielt til mig - jeg kan bare købe de små ledringe fremover! Weee! Den her er i oxyderet sølv med tre små sten i. Den er SÅ fin og enkel, så den passer til næsten alle outfits. Det er Spinning der har lavet den, men jeg har købt den i Borup Smykkeforretning, som ligger i Næstved Storcenter. Nu hvor jeg selv har fået fat i en, så kan jeg blot  anbefale at købe "ledringe" endnu mere, end jeg gjorde førhen. Så hvis I har bittesmå fingre, som ikke kan passe normale ringe, så gør jer selv den tjeneste og gå på "ledringe"-jagt!

Læbesticken er fra Gosh og er sådan en long-lasting stick. Den er magentafarvet og virkelig flot i farven. Og så holder den UENDELIGT længe! Kan SÅ meget anbefale at bruge sådan en stick, i stedet for en lip gloss eller en læbestift. Jeg prøvede den i går eftermiddags og jeg vågnede op med SAMME syret farve i morges, som da jeg gik i seng. Dét var vildt.

Strikken er denne shoppeturs absolutte darling. Det er en af de "dyre" ting fra H&M og den er virkelig anderledes i kvaliteten, end de normale H&M-items. Den er blød, let og lækkker og så varmer den så dejligt mit respektive korpus. Den er lidt for lang (de havde desværre ikke flere i xsmall), så nu har jeg bare valgt at bruge den som kjole i stedet for - så varmer den tilmed også røven. - Ikke dårligt!
Og så er der jo lige den detalje, at den er FYLDT med blingbling (en masse som kan falde af, wuhu...), men det gør bare min onsdag SÅ meget mere festlig. Jeg vil vove den påstand, at man sagtens både kan bruge den til hverdag og til fest - så det er et godt all-around køb, som jeg har gjort mig her.

Glæd jer til flere køb i morgen <3
- Hvad er jeres seneste køb? Og hvad synes I om mine nye ting? Smid gerne en kommentar!

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej Kamilla!
   Tusind tak for din dejlige kommentar, samt kompliment. Hvor er du bare sød! :-)
   Fortsat god læselyst på bloggen!

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3