12. aug. 2013

Man skal aldrig sige "aldrig".

...Dét er i hvert fald min erfaring. Når jeg bliver spurgt: "Hvad kunne du aldrig finde på at gøre?" (ikke at jeg bliver spurgt så tit, men leg nu med...), så må jeg altid tænke en eller to ekstra gange, inden jeg rent faktisk svarer. For jeg ved det faktisk ikke. Da jeg var lille, troede jeg aldrig, at jeg nogensinde ville prøve at ryge eller få mig en piercing, men så bliver man fuld for første gang og sidder "tilfældigvis" foran en piercer (senere hen igen... Og igen...) - og en smøg.

Da jeg så blev lidt ældre, så tænkte jeg, at jeg aldrig ville svigte mine politiske holdninger. Men nu er jeg 18 og har stemmeret og står som den politiske "Palle-Alene-I-Verden"-typen, som mildest talt er skrupforvirret om sit nuværende ståsted.

I starten af min gymnasietid tænkte jeg, at jeg aldrig ville lave andet end at skrive bøger - indtil jeg tog mig selv i at tænke: "Men manuskriptforfatter kunne da også være meget sjovt?".

Så jeg har åbenbart meget svært ved at holde fast i holdninger og planer. - Jeg kunne heller ikke lide flade sko og farven blå - indtil jeg så All Star-sko og fik lov til at opleve hvor fede blazere var i blå. Så man har åbenbart et standpunkt - til man får et nyt, som min veninde siger. Og det er jo nok meget rigtigt. Uhyggeligt nok, så tror jeg også at et menneske kan overtales til hvad som helst - man skal bare have gode nok argumenter, som kan agere fortalere for handlingen/holdningen.

Men for at svare på spørgsmålet, så vil jeg lave en liste over fem ting, som jeg ved, at jeg ALDRIG kommer til gøre:

 • Jeg vil aldrig begive mig ud i nogle intimpiercinger - jeg synes mildest talt, at de er grimme og jeg får nervøse trækninger af bare at høre om dem. 

 • Jeg vil aldrig "lægge låg" på mig og min personlighed for et andet menneskes skyld - hvis en eventuel fremtidskæreste ikke kan lide lugten i bageriet, så kan han få et gratis kort over udgangen... 

 • Jeg vil aldrig være ufaglært - jeg ved at en uddannelse bliver en hård nød at knække i mit tilfælde på grund af mit helbred, men så hellere tage en kort uddannelse frem for slet ingen.

 • Jeg vil aldrig kunne respektere/acceptere racisme eller intolerance overfor andre mennesker. 

 • Jeg vil aldrig tage stoffer - jeg er ærlig talt aldeles rædselsslagen overfor dem!

Hvad kunne I aldrig finde på at gøre?

3 kommentarer:

 1. Jeg kunne aldrig finde på at faldskærms udspring, jeg har en kæmpe højdeskræk, bare at tage en rulletrappe er en stor ting for mig, så at hoppe ud fra et fly med en faldskærm, det ville jeg aldrig gøre.

  Jeg ville aldrig tage stoffer, da jeg er stor modstander af det.

  Jeg ville heller aldrig få intimpiercinger, der er ingen fremmede der skal røre mig intime steder, og jeg får kuldegysninger bare ved tanken om piercincer sådan nogle steder.

  Jeg vil aldrig farve mit hår blond igen, nu når jeg ser gamle billeder af mig selv, hvor min ene x kæreste fik mig til at farve det blond, kan jeg nu se hvor hæsligt det var til mig, og jeg undre mig over at jeg lod et andet menneske bestemme over hvilken hårfarve jeg skulle have. :)

  SvarSlet
 2. Jeg vil aldrig lade mine forældre tage beslutninger over mit liv igen!
  Da jeg skulle vælge universitet fik de mig til at vælge et på fyn, selvom jeg egentlig meget hellere ville rejse til USA. Det har jeg fortrudt rigtig mange gange siden, og man bør aldrig tage valg man ikke ønsker blot for at glæde andre.
  Jeg synes helt estemt det er fair at være egocentreret i sådanne tilfælde!
  Stor ros til din blog, mig og min veninde fandt den for et par uger siden, og synes alle indlæggene er fulde af smil, glæde og humor, selv når du tager de mere "dybe" emner op!
  Jeg er personligt slet ikke et modemenneske - eller VAR ikke,skulle man måske sige - til jeg fandt bloggen her! Du har virkelig fået mig til at indse hvor nemt man kan skabe sin egen stil uden at være for meget eller gå i et med mængden. Det her bliver virkelig en lang besked, så je slukker bare her. Tusind tak for de mange gode læseoplevelse.
  Kram og knus fra Kristina

  SvarSlet
 3. I har begge to meget ret i, at man ikke skal lade andre bestemme over sit liv - hvad enten det er uddannelse eller hårfarve ;-) Så rigtig gode "aldrig"-ting! :-D

  Og tusind tak for rosen Kristina! Jeg er rigtig glad for at du og din veninde kan lide bloggen! :-)
  Fortsat god læselyst til jer begge! <3

  xoxo
  PRESMA

  SvarSlet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3