4. aug. 2013

Things I want

Things I want


Tja... Overskriften siger jo ligesom sig selv. Det her er ting, som har cirkuleret rundt i mit indre i laaange tider - ringe og sko. Skoene er fra den svenske hjemmeside www.putfeetfirst.com og er begge i størrelse 31. Jeg kan stadig ikke fatte det - højhælede sko i min størrelse? Det er jo helt crazy!

Og så er der jo lige ringene. Det er en kendsgerning, at "rigtige" bloggere næsten intet synligt hud har på fingrene,
fordi de er fyldt op med fingerringe. Jeg har altid elsket den tendens, men har på grund af mine bittesmå fingre ikke kunnet lege med. Indtil nu. Jeg har nemlig lige fået målt mit ringmål (som var en sølle størrelse 45) og har ved den lejlighed fundet ud af, at når nu almindelige ringe ikke fungerer, så er der alternativer. Fingerled-ringe! Altså små ringe, som bruges på de yderste led. (Tåringe kan også bruges)

Så hvis I har små fingre ligesom jeg har, så tjek evt. Maria Black's ringe ud her eller Kranz & Ziegler's ringe her.

Det var så dagens to tips: Skal I have små højhælet sko, så køb dem i Sverige. Og hvis I skal have små fingerringe, så tjek Maria Black's design eller Kranz & Ziegler's.


2 kommentarer:

 1. Hej igen :)

  Jeg kom bare sådan til at tænke på om du nogensinde har kigget efter sko på ebay.co.uk? Hvis du søger "Kids heels" eller noget i den dur, så dukker der faktisk nogle rigtig fine muligheder op :)

  En anden mulighed er, hvis du kender nogen der skal til USA - Har du set de sko Michael Kors laver til børn? De er fantastiske og der er mange smukke imellem. Man kan alternativt også købe dem igennem www.shopusa.com :) Bare lige et lille tip herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sofie!

   Tusind tak for tips! :-D
   Jeg kender skam både til ebay og i særdeleshed til KORS-sko! Jeg har sågar prøvet at købe nogle, men de ville ikke sende dem til Danmark desværre :-/

   MHT Ebay så er jeg altid lidt skeptisk, når tingene kommer så langt væk fra - man kan ikke bare lige sende dem tilbage, hvis standen ikke er i orden. Men måske skal jeg lægge min skepsis på hylden og se at få fat i noget højt fodtøj - det kan jo sagtens bruges i mit tilfælde! ;-)

   Fortsat god læselyst på bloggen!

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3