30. sep. 2013

Det der stilikon...

I don't own the pictures, but I borrowed from this site.
If they want it deleted, contact me and I'll do it.

I har ofte læst her på bloggen, at mit modemæssige pendul ofte svinger mellem forskellige stilarter - oftest mellem den klassiske stil og den boheme'ske. Men hvis jeg skulle vælge en, som skulle agere mit personlige stilikon, så ville det blive min all-time favourite, nemlig den bristiske skuespillerinde og model Emma Watson. 

Udover at være utrolig smuk og meget intelligent, så klæder hun sig også altid super lækkert - og ofte i klassiske items, såsom Chanel og hjemlandets store stolthed, Burberry. - What not to love?? Og apropos Burberry; så var det faktisk i forbindelse med hendes modelkarrieres start i Burberry, at jeg fik øjnene op for hende i mode sammenhænge. Ellers har hun "bare" været "hende-som-spillede-Hermione Granger-i-Harry Potter-filmene".

Men efter at jeg så hende med tårnhøje hæle og fuldstændigt dækket af Burberry-tern, så fik jeg næsten en mode-orgasme og jeg begyndte at finde ting, som kunne ligne noget, som søde Emma kunne (måske) have haft på, hvis hun fik muligheden for at shoppe i det kedelige Næstved Storcenter...

Så når jeg blandt andet iklæder mig i det, som jeg kalder for "kontor-looks", så er det faktisk Emma Watsons skyld. Udover dem, så har jeg også købt en jakke, nogle støvler, en taske og et Burberryhalstørklæde, som er inspireret af hendes stil.

Det som jeg er mest vild med ved hendes udseende er hendes smukke og naturlige ansigt, samt hendes nye, korte hår. Årg, første gang jeg så, at hun havde fået klippet den lange manke af, fandt jeg det bare rockersejt og overvejede seriøst at gøre det samme. - Indtil jeg fandt ud af, hvor lang tid det ville tage at få langt hår igen, i tilfælde af at man skulle fortryde... Jep, "no balls"-kind of girl..

Hvem er jeres stilikon?

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. PRESMA synes rigtig godt om! ;)

   xoxo

   Slet
 2. Jeg har selv overvejet at få en frisure lignende Emma's men var også for pjævset ;)
  Hilsen Anne,
  Din layout på bloggen er virkelig fedt, det er rigtig PRESMA'sk synes jeg ;)
  Desværre har jeg ikke facebook og kan ikke følge dig der!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Anne!

   Tusind tak for din søde mail!
   Dejligt at du kan lide bloggens udseende - det bliver min tegner rigtig glad for at høre!

   Fortsat god læselyst på bloggen!

   Xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3