19. okt. 2013

My kind of winter

My kind of winter

Jeg ved ikke med jer, men jeg drømmer om en farverig og ikke mindst klassisk vinter i år! Efter et kærligt, første møde med børnejakken fra det franske mærke René Derhy, snurrede det ligefrem i knolden på mig, hvorledes jeg bedst kunne style den. Og her er så resultatet - direkte hentet hjem fra timers forskning på Polyvore. 

Jeg har valgt at kombinere drømmekøbene med ting, som jeg allerede har i forvejen: som i dette tilfælde er skoene, uret, tasken og så... Ja, teknisk set neglelakken (okay indrømmet, jeg har ikke lige den farve som hedder "Rose Exubérant", men jeg kan da vel nok fiske en shocking pink farve frem fra gemmerne...)

Når det kommer til de store, basale ting såsom hatten og ikke mindst jakken, så er de fortsat kun drømmekøb. Men mon ikke den gode, gamle PRESMA kommer til at smelte sit Dankort elektronisk i den nærmeste fremtid?? Jeg forudser allerede nu en meget fattig jul! - Beklager mor og far, der bliver ingen julegaver i år, for jeg skal have en ny vintergarderobe - dét kan I vel nok forstå, ikke?

Øreringene har jeg før set til billige penge på diverse Asos-lignende hjemmesider, så dét kommer jeg nok over. Og ringen? Husker I den? Jeg har skrevet om den før i dette indlæg. Den er fra Kranz & Ziegler, i forgyldt sølv og så er den i str. 44 - altså lige i min størrelse! Lige den fristelse kunne jeg jo selvfølgelig ikke stå for, så jeg har netop købt den i går. Og ih hvor jeg glæder mig til at modtage den, gå med den og flashe den på bloggen!!! 

Hvad med jer? Hvad er jeres drømme-vinterkøb i år? Smid gerne en kommentar!

4 kommentarer:

 1. Kan jakken fås i en større størrelse, evt en 32 el. 34? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig!
   - Desværre ikke nej. Da det er en jakke til børn, er den største størrelse de har en str. 12/14 år. Men du kan helt sikkert finde noget lign. på Asos, Smartgirl eller lign. netshops! :D
   God jagt <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet
  2. Asos har eksempelvis denne lignende cottencoat i pink: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Limited-Edition-Pink-Mohair-Coat/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2909531&SearchQuery=coats&Rf900=3717,1459&Rf-700=1000&Rf-200=9&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Pink

   Den er i en str. 4 (som svarer til en størrelse 34)

   Slet
 2. Hvor genialt! 10000 tak søde :D

  SvarSlet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3