13. okt. 2013

Sneakpeak på outfittet til i morgen

Skjorte fra Saint Tropez str. xsmall, pull-over fra Benetton str. 11-12 år, sølvleggins fra Mads & Mette (Bilka) str. 8-9 år
Fotograf: HJ

Davs med jer!

Jeg tænkte, at I måske havde lyst til at få et sneakpeak på det tøj, som jeg skal have på til det kombineret P1-interview, reportage og fotoshoot:

Jeg har fået besked på, at fotografen meget gerne vil have, at vi er iklædt sølv. Primært så det kan give de rigtige reflekser på billederne. Jeg må indrømme, at jeg først tænke "Æh...?", men så fandt jeg den fedeste skjorte i Saint Tropez med sølvkanter og pludseligt poppede der et sølvsæt op i min bevidsthed - det her sæt.

Skjorten passer nemlig PERFEKT til mine gamle space-lignende leggins i sølv strækstof (I behøver ikke spørge, for jeg ved heller ikke lige, hvad jeg havde gang i, da jeg købte dem... Jeg købte som 13-årig i et disco-flip, som jeg havde på det tidspunkt...) Selvom de både er varme og knirker fordi det er kunststof, så er de sgu ret så fede alligevel. Faktisk har I set dem før i dette indlæg.

De kloge vil sikkert påpege, at pull-overen jo ikke er sølv, men grå. Og dét er ganske rigtigt, men der findes også en simpel forklaring; Selvom jeg nu har fundet et fedt sæt, så er jeg stadig lidt luren ved at være iklædt sølv fra top til tå. Derfor tager jeg for en sikkerheds skyld min pull-over på, så den kan nedtone sættet lidt og skabe et moderne skoleuniformslook. Det er da ret cool, ikke? 

Nu skal jeg bare finde ud af, om jeg skal have mine stiletter eller mine støvler fra Noa Noa med sølvdetaljer på til? Hvad synes I? Tjek skoene henholdsvis her og her

Jeg kan godt mærke nu, at jeg er virkelig, virkelig nervøs! Iiiih, hvor jeg bare håber, at det går godt - og at jeg ikke kommer til at lyde eller ligne en komplet idiot... Kryds fingre for at det kommer til at gå perfekt, okay?

I må have en dejlig aften! 
 

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusind tak for din stemme! <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. Jeg synes personligt ikke, at pulloveren passer til - det vil være så meget mere stilet uden og med stiletter og fede smykker til! :) Det vil være råt, feminint og pisse pænt og er sikker på det vil klæde dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din stemme! <3
   - Vil da helt klart tage dit råd til eftertanke! :-)

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 3. Du skulle da helt klart tage stiletterne på.. De er så fine, og jeg tror at de vil passe perfekt til dit outfits.
  Og jeg tror at jeg vil give hende ret i der har skrevet, at de look vil blive så meget federe uden polloveren. Jeg tror at den vil komme til at tage alt for meget fokus fra dit andet tøj.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig Sandra!

   Tusind tak skal du have for din kommentar - jeg valgte at lytte til jer og IKKE tage pull-overen på, men til gengæld stiletterne ;-)
   - Tak for hjælpen!

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 4. Ved du på forhånd hvordan de vil lægge din makeup? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skulle selv lægge make-up, så jeg betalte min kosmetolog for at lave smokey eyes :p

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3