12. okt. 2013

Sort lørdagsguf...

Strik fra Vero Moda str. xsmall, taske fra Michael Kors
Fotograf: HJ

Hello sweet peas! 
- Lige lidt sort lørdagsguf fra PRESMA skal I da have: 

Mine bedsteforældre kom hjem fra USA i går og havde i den forbindelse købt den lækreste taske med hjem til mig. Det er en sort cross-over bag fra Michael Kors med chunky, gyldne detaljer og den er bare virkelig, virkelig fed! Størrelsesmæssigt passer den perfekt til undertegnet, for selvom den ser lille ud, så er det faktisk tre tasker som er syet sammen til én, hvilket er lig med MASSER af rum på mikro plads - genial kombination! Det er en meget klassisk taske af udseende og I ved jo, at jeg er en decideret sucker for det klassiske look. 

Eftersom jeg rent faktisk havde et ærinde i dag udover bare at stene TV (jeg har været til frisøren for at få fikset pandehåret) så tænkte jeg, at jeg da lige så godt kunne iklæde mig et klassisk outfit - så jeg havde en undskyldning for at svinge med tasken i Præstø city... 

Og hvilket klassisk tøj passer så til ens nye Kors-taske? Jeg var selv i julestemning, så jeg tog min vamsede, sorte sweater med guld palietter på og toppede den med min knaldrøde læbestift og så mine højhælede sorte støvler - dét outfit var så godt som idiotsikkert! Og idiot eller ej; Jeg ser pisse godt ud! 

Nu hvor håret er klippet og stylet og der derfor ikke er flere ting på dagens program, tror jeg, at den bare skal stå på ren afslapning foran diverse skærme; En god TV-serie på flimmeren og et slag Sims3 på PC'eren - se dét er en rigtig lørdag efter mit hoved! Hvilke planer har I selv? 

I må have en fortsat lækker - og ikke mindst klassisk - dag i dag! 

4 kommentarer:

 1. Hold da kæft du er smuk Ditte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er du sød Mia!
   - Tusind tak <3

   xoxo
   PRESMA

   Slet
 2. Du ser fandeme godt ud!
  <3 stilfuldr <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! :)

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3