1. jan. 2014

1 år!I dag er det PRESMA's fødselsdag - hurra, hurra, hurra! I dag er det præcis ét år siden, at jeg fik mig endnu en identitet, nemlig "pretty small Amalie" eller bare PRESMA. 2013 er gået utrolig stærkt synes jeg. Da jeg i sin tid startede bloggen op, så var den egentlig kun tiltænkt folk med min sygdom. Men da mine ikke-handicappede venner og bekendte også begyndte at vise interesse for projektet, blev jeg enig med mig selv om, at det nok var en god idé at udvide min målgruppe. Og hvor er jeg glad for, at jeg tog den beslutning! For ikke nok med at jeg kan hjælpe kvinder, som er i samme situation som mig med hensyn til tøjkriser og størrelsesdilemmaer, så har bloggen også formået at skabe et helt andet syn på handicappede. Et mere normalt syn om man vil. Og det er jeg rigtig stolt af at kunne bidrage med!

Selvom der har været lange, tavse pauser på bloggen, så skal I vide, at der ikke går én eneste dag uden at I er i mine tanker. Alle jeres søde mails, kommentarer, idéer, ros og venneansøgninger på Facebook er jeg dybt, dybt taknemlig for! Og derfor har jeg også valgt, at I alle skal modtage en fødselsdagsgave. Det var meningen, at jeg ville have lavet en konkurrence med en give away, men den bliver forskudt grundet sygdom. Derfor har jeg valgt at udvide bloggen med videoblogs!

I kan måske huske, at der for et godt stykke tid siden var en afstemning herinde, hvor næsten alle stemte for, at der manglede videoer herinde. Og javist, det har taget sin tid, men nu kommer de rent faktisk. Jeg udgav en prøvevideo for nogle måneder siden, som I kan se på bloggens Facebookside. Den blev knap så god og derfor har jeg valgt at lave en såkaldt "tavs" videotutorial, hvor I kan se min daglige makeup-rutine (efter at flere af jer har bedt om diverse makeup tips og tricks). Og nej, vi er der ikke helt endnu med spørgerunder og lyd på, men det kommer! Pt. er der bare for meget larm til at jeg kan skyde i en ordentlig kvalitet! Og så er jeg heller ikke helt tryg ved situationen - synes stadigvæk at jeg lyder som en idiot! Små steps som man siger...

At min makeup tutorial er af yderst ringe kvalitet og ret kedelig lydmæssigt fordi musikken ikke ville samarbejde, kan vi godt blive enige om. Men den er her og man skal jo starte et sted. PS så er det aldeles svært at lave en makeup-video med et defekt web came og feber. Forhåbentlig kan I bruge den alligevel. Personligt elsker jeg looket: det er nemt at lave, men ser kompliceret ud. Og så kan det både bruges til hverdag og til fest. Stil endelig spørgsmål, hvis I har nogen - eller hvis I har et ønske om et bestemt makeup-look, så vil jeg prøve at opfylde det. Held og lykke med det!


3 kommentarer:

 1. Vil rigtig gerne se især din øjenmakeup :)
  Julehilsner, Anja

  SvarSlet
 2. Har lige fundet videoen haha!
  Hvad hedder din øjenbrynspen?
  Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja!

   Det er Clinique's "Instant lift for brows"-pen og hedder "Soft blonde". Den har nummeret 01 og koster 155 kr.
   Held og lykke med det! :)

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3