6. jan. 2014

Ballerina - you must have seen her...

Skørt fra Gina Tricot str. xsmall, sweater fra Name it str. 110-116
Fotograf: JK

Ja, I må have set hende - især hvis hun går på det lokale gymnasium. Og så i øvrigt sidder i kørestol... Jeg har skudt mit sidste semester i 3.g i gang med et ret... Outreret look, som nogen måske ville  mene. Det er i hvert fald sjældent jeg ser tøser, som går med skørt en helt, almindelig mandag. 

Men hvor er det dog synd og skam! For jeg føler mig virkelig fin og prinsesse-agtig - noget som jeg ikke har gjort, siden jeg var seks. Det var tiltrængt. Men okay indrømmet: det er et vildt look, så for at tone det liiidt ned, har jeg ikke de helt store accessories på til - faktisk bare nogle helt, enkle Marguerit-øreringe fra Georg Jensen. Jeg synes, at min sweater kan gå for et smykke for sig selv - jeg ligner jo en helt diskokugle i den!

Sweateren er fra Name it - endnu et overraskende køb fra en ellers forhadt forretning. Fy-skamme, PRESMA! Den er ikke af rigtig uld, men alligevel kradser den ikke - hvilket jeg ikke kan lade være med, at være imponeret over. Udover dét så virker den næsten skræddersyet til mig: den er lang i kroppen og kort i ærmerne - win! Det eneste minus ved den er, at det der sølv drysser af som en julekugle der har mistet juleglæden... Det er lidt irriterende at finde sølvrester i de gamles sofa.

Skørtet har et bredt elastikstykke, så den er utrolig rar at have på, hvis man som jeg lider af scoliose. Den er dog lidt for lang og tyllet er noget porøst stof, som tit får huller efter en vask (altså, større huller som ikke er meningen...) Men som jeg har skrevet om før, så bliver man nødt til at være en smule overbærende, når man rent faktisk finder tøj som passer. 

Nå. Hvad synes I så om looket? Too much?

5 kommentarer:

 1. Problemerne med at der kommer huller i nederdelen kan løses ved at putte det i en vaskepose når det skal vaskes. Ligesom dem man har til bh'er, de fåes også i større størrelser.
  Det er sådan at jeg har holdt liv i min datters mange kjoler af den slags stof.

  Jeg syntes det er et rigtig fint look og du ser også rigtig prinsesse agtig ud.

  SvarSlet
 2. De kan også løses med et gennemsigtig neglelak på hullerne :-)
  Jeg finder dig meget inspirerende, din stil! Meget blandet men uden det bliver for blandet og svær at sætte sammen!
  Nathifa ;-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak for gode råd! Dem jeg vil helt sikkert skrive mig bag øret :-)
  Dejligt at tøjet falder i god jord! Fortsat god læselyst med bloggen.
  xoxo
  PRESMA

  SvarSlet
 4. Bruger du donut til at sætte din knold? Den er virkelig lækker og enkel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig!
   Jeg bruger en hår-doughnut, ja :)
   - Tusind tak sal du have! Det er også en virkelig enkel frisure at lave - så den kan klart anbefales!

   Fortsat god læselyst på bloggen!

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3