8. jan. 2014

Vinternuttet med blandingsmetaller

Cardigan fra H&M str. 146/152, bluse fra Gina Tricot str. xsmall, ringe fra Pilgrim (justerbare), halskæde fra Borup Guldsmed (Næstved Storcenter), øreringe (ukendt). 
Fotograf: JK

Hvem er det så lige der har sagt, at man ikke kan se pæn ud, bare fordi man har en fræk aftale med sygehuset? I hvert fald ikke mig. 

Jeg har i dag dyrket de enkle farver og har kun været iført grå, hvid, sølv og guld. Nu hvor jeg ser på billederne, så er det egentlig et utrolig "simpelt" look - sådan I ved, taget PRESMA i betragtning... Okay, vil alle tage på Rigshospitalet med en sweater med en skørtlignende kant? Jeg er ikke sikker.

Blusen/sweateren/"call-it-what-you-want"-overdelen har jeg fået af de gamle i adventsgave og har været en favorititem her i sæsonen lige siden. Jeg er jo småglad for grå og må indrømme, at lige netop kombinationen hvid og grå er ganske fremragende til undertegnet. Overdelens snit er dog lidt spøjst, for er det en kjole, en bluse eller en tunika? Nobody knows... Cardiganen ser supergodt ud til - og indrømmet, det var en ren tilfældighed. - Jeg er kuldskær, m'kay? Så der er ikke så frygtelig meget andet, at sige om den... 

Okay, dét her vil lyde småmærkeligt, men denne smykkekombination har faktisk ageret et lille eksperiment: jeg har normalt så tilpas meget OCD, at jeg simpelthen ikke kan håndtere, at blande guld og sølv sammen (krukket problem? Ja, dét tror jeg vist nok...) Men sådan er det bare, noget går i stykker indeni, når jeg ser kombinationen. Og dog. Ved min ugentlige oprydningsdag i smykkeskrinet (læs: oprydningsforsøg!), fandt jeg paradoksalt en hel del smykker, som var blandingssmykker af både guld og sølv. Og så besluttede jeg mig for at bide i det sure æble og kombinere de to metaller med hinanden. Og ved I hvad? Jeg døde ikke! Ej heller mine opgivelser. Til gengæld fik jeg et utrolig fedt look ud af det. Så dagens råd: blandt smykkerne for satan! Bland som vinden Bulls Eye! (hedder hesten fra Toy Story nummer 2-3-1000 ikke "Bulls Eye"? I så fald gør den det nu!)

I må have en dejlig aften! 

2 kommentarer:

 1. Snart kan du blande med mine smykker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal få et helt indlæg for dig selv, skal du! :-*

   xoxo
   PRESMA

   Slet

Tusind tak for kommentaren!
- Og kom snart igen <3